Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εχθρός του Ελληνισμού το “μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα”

Εχθρός του Ελληνισμού το “μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα”

Στην εφημερίδα “δημοκρατία” δημοσιεύθηκε άρθρο του Δρ. Αλκυβιάδη Κ. Κεφάλα με τίτλο “ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ”. Στο άρθρο αυτό τονίζεται ότι αποτελεί στοιχείο ελληνικής παρακμής και κοινωνικής σήψης το γεγονός ότι οι πολιτικοί της χώρας δηλώνουν ότι “οι θάλασσες δεν έχουν σύνορα” ή ότι “θα πολεμήσουν τον νατιβισμό”. Το πρώτο το είπε ο Αλέξης Τσίπρας και το δεύτερο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο ίδιο άρθρο επίσης τονίζεται ότι ο πρωταρχικός κίνδυνος για την Πατρίδα μας σήμερα είναι το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα και η ελίτ και δευτερευόντως οι Τούρκοι.

Πράγματι έτσι είναι! Αλλά στο διαταύτα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία υποστήριξε αυτές ακριβώς τις θέσεις και στάθηκε απέναντι στο Σύστημα, δεν συνάντησε καμία ανταπόκριση από όλους αυτούς, οι οποίοι επισημαίνουν αυτές τις μεγάλες αλήθειες.

Τα λόγια τα παίρνει ο αέρας…”Έπεα πτερόεντα” έλεγε ο Όμηρος και έτσι ακριβώς βλέπουν αυτούς τους αφορισμούς και τα αναθέματα οι “νταβατζήδες” του Συστήματος, δηλαδή, το πολιτικό κατεστημένο της μεταπολίτευσης και ασφαλώς και η ελίτ, που έχουν στα χέρια τους το χρήμα και τα ΜΜΕ. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι οι ψήφοι στην προεκλογική περίοδο και όχι οι αφορισμοί οι γενικόλογοι, στους οποίους δεν δίνουν ουδεμία σημασία.

Exit mobile version