Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ελλάδα πεθαίνει! Λιγότερα από 5 εκατομμύρια οι Έλληνες το 2100

Η Ελλάδα πεθαίνει! Λιγότερα από 5 εκατομμύρια οι Έλληνες το 2100

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει τονίσει εδώ και δεκαετίες ότι το μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα του Ελληνισμού είναι το δημογραφικό. Δυστυχώς, ο δημογραφικός μαρασμός του Έθνους μας είναι ζήτημα ελάχιστα οικονομικό και οφείλεται κυρίως στην αλλαγή των Αξιών και των Ιδανικών της κοινωνίας και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η οικονομική ανάπτυξη και η αύξηση των εσόδων έφερε και τον δημογραφικό μαρασμό, ενώ αντίθετα όταν η Ελλάδα ήταν πτωχή, υπήρχε άνθιση δημογραφική γιατί η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είχε κυρίαρχη θέση στις Αξίες των Ελλήνων. Σήμερα, σύμφωνα και με νέα στοιχεία, η Ελλάδα κυριολεκτικά πεθαίνει.

Η πρόβλεψη της πρόσφατης μελέτης του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον για τον πληθυσμό του πλανήτη έως το τέλος του αιώνα για την χώρα μας είναι τραγική. Ακόμη και μείωση των Ελλήνων στα 4,73 εκατομμύρια είναι πιθανή.

Η Υπηρεσία Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΟΗΕ είχε κάνει το 2019 την πρόβλεψη ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας, 10,4 εκατομμύρια το 2017, θα μειωθεί λόγω της υπογεννητικότητας έως το τέλος του αιώνα στα 6,9 εκατομμύρια.

Το Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME), ένα ερευνητικό κέντρο με έδρα το Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, κάνει τώρα μία ακόμα χειρότερη πρόβλεψη: ο πληθυσμός της Ελλάδας θα συρρικνωθεί έως το 2100 στα 5,48 εκατομμύρια· ή ακόμα και στα 4,73 εκατομμύρια, με βάση το χειρότερο σενάριο.

Η Τουρκία σύμφωνα με την έρευνα θα περάσει από τα 80,5 εκατομμύρια του 2017 στα 101,6 εκατομμύρια – ή τουλάχιστον στα 86,1 εκατομμύρια.

Τι θα κάνουν λοιπόν, πέντε εκατομμύρια Ελλήνων και μάλιστα πληθυσμού γερασμένου απέναντι στα 100 εκατομμύρια των Τούρκων; Τι ελπίδες έχουν;… Εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά μια νέα εποχή τουρκοκρατίας έρχεται.

Exit mobile version