Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αγία Σοφία 1920 – 2020: Και από το Όνειρο στον Εφιάλτη…

Αγία Σοφία 1920 - 2020: Και από το Όνειρο στον Εφιάλτη…

Τα 100 χρόνια της ντροπής και η επιστροφή των Οθωμανών

Ήταν το 1920 όταν πράγματι στην Αγιά Σοφιά αγνάντια ήταν τα Ευζωνάκια και ανάθεμα σε αυτούς, που πρόδωσαν το Έθνος, πρώτα τους Έλληνες και μετά τους “συμμάχους”, αυτούς που δεν άφησαν την Στρατιά του Έβρου και τον Στόλο μας με τον Χατζηκυριάκο να προχωρήσει στην Ανατολική Θράκη, ανάθεμα σε αυτούς που την πικρή χρονιά του 1922 αντί να περάσουν τα Στρατεύματα της Μικράς Ασίας από την Σμύρνη στην Ανατολική Θράκη τα πήγανε στην Αθήνα για να κάνουμε Κίνημα. Ανάθεμα σε αυτούς που εκατό ολόκληρα χρόνια μας μιλάνε για ελληνοτουρκική “φιλία” και ξεριζώθηκε ο Ελληνισμός από Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο και Τένεδο και από την μισή Κύπρο και κινδυνεύει σήμερα το Αιγαίο μας και σειρά έχει στα σχέδια των Οθωμανών που επιστρέφουν με τον Ερντογάν, η Θράκη μας!

Δεν ήλθε από το πουθενά η απόφαση του Ερντογάν να κάνει τζαμί τον Ναό της Αγίας Σοφίας, που είναι ένα σύμβολο του Γένους και της Πίστεως των Ελλήνων και όχι ένα … πολιτιστικό μνημείο προστατευμένο από την UNESCO! Από την UNESCO περιμένουμε να προστατέψει τα Ιερά των Ελλήνων;

Άθλια η εικόνα αυτών οι οποίοι υποτίθεται ότι είναι των Ελλήνων οι ταγοί και οι ηγέτες. Όμως δεν είναι ηγέτες, είναι απλά εξουσιαστές και μεμψιμοιρούν και λένε ότι το ζήτημα είναι “διεθνές” και τίποτε άλλο. Όσο για την Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση Μητσοτάκη φροντίζει να καλύψει τα πολιτικά της νώτα και βάζει κάποιους δήθεν “ακροδεξιούς” να παριστάνουν τους πολέμαρχους και να λένε ότι το θέμα είναι ελληνοτουρκικό. Μάλιστα, στους γνωστούς Βορίδη και Γεωργιάδη, πρώην βουλευτές του Καρατζαφέρη, προσετέθη πρόσφατα και ο Μπογδάνος του συγκροτήματος ΣΚΑΪ.

Όμως ας μη μας πουν ποτέ ότι αυτό που έγινε με την Αγία Σοφία της Κωνσταντινουπόλεως ήλθε από το πουθενά και ήταν το 2007 όταν μετατράπηκε από Μουσείο σε τζαμί η Αγία Σοφία της Ανατολικής Θράκης και το 2011 η Αγία Σοφία της Νίκαιας και το 2013 η Αγία Σοφία της Τραπεζούντας. Ξεκάθαρες οι προθέσεις του Ερντογάν και αυτοί που κυβερνούν την χώρα παρακολουθούσαν όλα αυτά χωρίς να αντιδρούν.

Και ήταν το 1920 όταν στην Αγιά Σοφιά αγνάντια ήταν τα Ευζωνάκια και ήταν το 1923 όταν αν υπήρχε Βούληση Εθνική και προχωρούσαν η Στρατιά του Έβρου και ο Στόλος, η Ανατολική Θράκη θα ήταν Ελληνική.

Σήμερα, εκατό χρόνια μετά, ραγιάδες και γραικύλοι στην χώρα των ΗΡΩΩΝ λένε λόγια, μεγάλα λόγια και κούφιους λεονταρισμούς ότι θα απελευθερώσουν την Πόλη και την Αγιά Σοφιά! Έτσι κατάντησε την Ελλάδα μας η ψευτοδημοκρατία τους με έναν αρρωστημένο και προδοτικό φιλειρηνισμό, με τον αντιρατσισμό της, με την έλλειψη κάθε εθνικής ιδέας και ιδανικού.

Είναι όμως μόνο η Αγία Σοφία των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη, όπου ακούγεται το “Αλλάχ Ακμπάρ”; Δυστυχώς, έχει γεμίσει τζαμιά ολόκληρη η Ελλάδα και η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη στο όνομα ενός “ανθρωπισμού”, που θέλει την καταστροφή της Εθνικής μας Ταυτότητας.

Ας καταλάβουν επιτέλους όσοι έχουν απομείνει αληθινά Πατριώτες σε αυτήν την χώρα ότι για αυτό το κατάντημα κάποιοι φταίνε και εάν δεν αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα, τίποτε δεν θα γίνει ούτε με την Τουρκία, ούτε με κανέναν. Όποιος θέλει θα αρπάζει ένα κομμάτι από την Γη μας και ο Ελληνισμός κάθε ημέρα που περνά θα πεθαίνει.

Exit mobile version