Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή: ΟΧΙ άλλα Ίμια – Casus Belli από την Ελληνική Βουλή ΤΩΡΑ!

Χρυσή Αυγή: ΟΧΙ άλλα Ίμια - Casus Belli από την Ελληνική Βουλή ΤΩΡΑ!

Η Τουρκία προχωρεί σε νέα πρόκληση κατά της Ελλάδος με μία κατάφωρη παραβίαση της εθνικής μας κυριαρχίας! Τα 17 πλοία του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας επιχειρούν την δημιουργία τετελεσμένων εις βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων!

Καταγγέλλουμε την παθητική στάση του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου και καλούμε τον πρωθυπουργό της χώρας σε άμεση έκτακτη σύγκληση της Βουλής, προκειμένου να προτείνει την ψήφιση casus belli της Ελλάδος σε περίπτωση παραβίασης της εθνικής μας κυριαρχίας. 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε αυτές τις στιγμές τις κρίσιμες για το Έθνος ευρίσκεται στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων και αναμένει από αυτές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην επιτρέψουν νέα Ίμια, νέα υποστολή της Ελληνικής Σημαίας από την Ελλάδα μας γιατί Ελλάδα είναι και η θαλάσσια περιοχή στην οποία οι Τούρκοι θέλουν να διεξάγουν έρευνες για υδρογονάνθρακες!

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού μετά την δημοσιοποίηση της τουρκικής προκλήσεως ότι… παρακολουθεί τις εξελίξεις με αυτοπεποίθηση (!) δεν μας λένε τίποτε, όπως δεν μας λέει τίποτε και η άνευ περιεχομένου δήλωσή του ότι προσβλέπει στην στήριξη των συμμάχων! Ποιων συμμάχων; Αυτών που στηρίζουν την Τουρκία με κάθε τρόπο;

Ο Ελληνισμός παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις και ελπίζει προπαντός στο ότι το εν όπλοις Έθνος δεν θα επιτρέψει να αισθανθεί πάλι ντροπή από μία εθνική ήττα όπως στα Ίμια το 1996.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Exit mobile version