Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

News 247, 20 Ιουλίου 2020: “H Χρυσή Αυγή διαλύθηκε…”

News 247, 20 Ιουλίου 2020: “H Χρυσή Αυγή διαλύθηκε…”

Συνεχίζεται η προπαγάνδα του Συστήματος – H σημερινή εικόνα πριν την έναρξη της οργανωτικής συνδιάσκεψης Αττικής τους διαψεύδει πανηγυρικά και ακόμα δεν έχουν δει τίποτε.

Το πρόβλημά τους είναι η Χρυσή Αυγή και βεβαίως η ηγεσία της, η οποία ποτέ δεν έσπευσε να γλύψει κανένα κόκαλο των “νταβατζήδων”, ούτε ανέπτυξε σχέσεις με τα βρώμικα κυκλώματα της διαπλοκής, πράγμα που βλέπουμε καθαρά να συμβαίνει με τους περίφημους “εθνικοπατριώτες”, οι οποίοι στήνονται στην σειρά προκειμένου να τύχουν μεταχείρισης ευνοϊκής από το κατεστημένο.

Από τον Ιούλιο του 2019 ολόκληρο το Σύστημα και φυσικά και στο διαδίκτυο, έριξε το σύνθημα “Η Χρυσή Αυγή διαλύθηκε” και άρχισε μία βρώμικη προπαγάνδα, έναν ψυχολογικό πόλεμο ενάντια στο αληθινό Εθνικιστικό Κίνημα!

Η ιστοσελίδα News 24/7 είναι ένα ΜΜΕ του Συστήματος και φυσικά συμμετέχει στην προπαγάνδα εναντίον μας. Έτσι σε πρόσφατο άρθρο, που υπέγραψε ο Μάνος Χωριανόπουλος, ο οποίος δεν είναι τυχαίος, είναι ο Διευθυντής του News 24/7 και έχει διατελέσει Διευθυντής Σύνταξης του News 247.gr και Διευθυντής της εφημερίδας “Έθνος, έγραψε:

“Το ερώτημα λοιπόν πρέπει να ξανατεθεί. Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, επιδοκιμάζει αυτή τη στάση; Της είναι πολιτικά χρήσιμη; Αν της είναι πολιτικά χρήσιμη και ο κ. Μπογδάνος παίζει ένα ρόλο, που πλέον δεν μπορούν να παίξουν οι κκ Γεωργιάδης και Βορίδης, τότε η ανοχή της και η επιδοκιμασία δια της σιωπής, είναι αναμενόμενη. Κατακριτέα και μικροπολιτική του αισχίστου είδους, αλλά αναμενόμενη.

Πρόκειται για επιδοκιμασία μιας επικίνδυνης χυδαιότητας και ενός μαύρου παιχνιδιού με τις ακροδεξιές ψήφους. Διότι μπορεί η Χρυσή Αυγή να διαλύθηκε και άρα να μην μπορεί πλέον να είναι “πιο σοβαρή” αν χρειαστεί, αλλά οι ψηφοφόροι της αναζητούν μαντρί και ο Μπογδάνος ίσως ανοίγει ένα σκοτεινό πορτάκι προς τη Νέα Δημοκρατία”.

Την ίδια ώρα λοιπόν, που η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον αγώνα της με κάθε μέσον, τα ΜΜΕ συνεχίζουν και αυτά την προπαγάνδα τους ότι… διαλύθηκε. Η συγκεκριμένα αναφορά όμως έχει να κάνει με τον Μπογδάνο και την συγκέντρωση εναντίον της παρουσίας των λαθρομεταναστών στην περιοχή,  συγκέντρωση που έγινε από κομματάρχες της Νέας Δημοκρατίας, του κόμματος που είναι η κυβέρνηση, που έφερε τους λαθρομετανάστες στην πλατεία!

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την πολιτικάντικη αυτή φαρσοκωμωδία και δεν έχει σκοπό να γίνει αβανταδόρος του Μπογδάνου!

Exit mobile version