Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Είναι γνωστός ο μηχανισμός λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής

Είναι γνωστός ο μηχανισμός λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

η μεθοδευμένη και συντονισμένη επίθεση των νέων αναχωμάτων του συστήματος και αφοσιωμένων συνεργατών της κυβέρνησης Μητσοτάκη μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Θα αρκεστούμε μόνο να πούμε πως το καλό κλίμα κι η άψογη συνεργασία μεταξύ των νέων «εθνοσωτήρων» και της φιλελεύθερης κυβέρνησης αποκαλύπτεται σε καθημερινή βάση.

Όλοι μαζί λοιπόν μια ωραία ατμόσφαιρα, πλην του Εθνικιστικού κινήματος της Πατρίδας μας που συνεχίζει να αναγνωρίζεται από το σύστημα και τον διεθνή σιωνισμό ως το μοναδικό αντίπαλο δέος κατά των ανθελληνικών σχεδίων της νέας τάξης πραγμάτων.

Είναι γνωστός ο μηχανισμός λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τους πληροφορούμε πως δεν μας αγγίζει στο ελάχιστο, θυμίζοντας σας δε πως οι μάσκες μπορεί να αργούν αλλά πάντα πέφτουν… Άλλωστε τα φτηνά shows αποτελούν –ευτυχώς- πλέον παρελθόν για την Εθνικιστική παράταξη κι από ‘δω και στο εξής τα ηνία θα διατηρεί μόνον ο σοβαρός, έντιμος και ξεκάθαρος λόγος, αυτός που εν κατακλείδι αρμόζει κι αξίζει στον Ελληνικό Λαό.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το μοναδικό Λαϊκό και Εθνικιστικό κίνημα της Πατρίδας που με σθένος όλα αυτά τα χρόνια υπερασπίστηκε επί της ουσίας τα Εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα και συμφέροντα δίχως εκπτώσεις, προσανατολίζεται σ’ ένα στρατηγικό και πολιτικό σχεδιασμό βασισμένο στην γεωπολιτική επιστήμη που οφείλει να ακολουθήσει η εκάστοτε κυβέρνηση για να ανακόψει τις επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας στο Αρχιπέλαγος, να ξορκίσει το επιθετικό της πνεύμα και να σταματήσει την εισροή χιλιάδων λαθρομεταναστών προς την Πατρίδα μας.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ

Exit mobile version