Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η αστυνομία αναζητά έναν Πακιστανό εργάτη για την δολοφονία της 57χρονης στα Φιλιατρά

Η αστυνομία αναζητά έναν Πακιστανό εργάτη για την δολοφονία της 57χρονης στα Φιλιατρά

Έναν Πακιστανό «οικονομικό μετανάστη» αναζητούν οι αστυνομικές αρχές στην Πελοπόννησο για την χθεσινή άγρια δολοφονία μιας 57χρονης στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Ο Πακιστανός απασχολούνταν ως «εργάτης γης» στα θερμοκήπια της 57χρονης και σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα, είχε πρόσφατα απολυθεί…

Η αδερφή της άτυχης 57χρονης που διαμένει στο ίδιο σπίτι, βρήκε την αδερφή της δολοφονημένη μέσα σε μια λίμνη από αίμα. Χθες το μεσημέρι, οδήγησε με το αυτοκίνητό της μια εργάτρια που απασχολούσε, στα Φιλιατρά. Επιστρέφοντας μέσα σε λίγη ώρα, βρήκε την αδερφή της μαχαιρωμένη και νεκρή. Άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία και ξεκίνησαν τις έρευνες με αρκετές προσαγωγές ατόμων, μεταξύ των οποίων και ανθρώπων που απασχολούσαν οι δύο γυναίκες στις αγροτικές τους εργασίες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο δράστης του εγκλήματος φαίνεται να γνώριζε το χώρο και να κινήθηκε αστραπιαία. Ο δράστης φαίνεται να μπήκε από το πίσω μέρος του σπιτιού, σπρώχνοντας μια πόρτα, και να διέφυγε από την κεντρική είσοδο.

Το εσωτερικό του σπιτιού είχε ίχνη αναστάτωσης. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο δράστης κατάφερε να κινηθεί και να διαφύγει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα αν και στον περίβολο του σπιτιού, υπάρχουν ελεύθερα σκυλιά που οι περίοικοι σημειώνουν ότι αντιδρούν έντονα όταν πλησιάζει κάποιος στο σπίτι.

Exit mobile version