Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και συνεργάτες του ΣΥΡΙΖΑ και “φίλοι” των … Τούρκων! Ως που θα φτάσει η λάσπη των λακέδων της ΝΔ;

Και συνεργάτες του ΣΥΡΙΖΑ και “φίλοι” των … Τούρκων! Ως που θα φτάσει η λάσπη των λακέδων της ΝΔ;

Όταν πολεμούσαμε την Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά, που οδηγούσε την Πατρίδα μας μαζί με το ΠΑΣΟΚ στο γκρεμό των μνημονίων, τότε ήμασταν πράκτορες της αριστεράς και επικίνδυνοι εξτρεμιστές! Μετά όταν ρίξαμε την κυβέρνηση Σαμαρά ήμασταν πλέον για όλους αυτούς τους επαγγελματίες “εθνικόφρονες” συνεργάτες της αριστεράς, που φέραμε την καταστροφή στην χώρα!

Το θράσος τους ξεπερνούσε κάθε όριο, αφού ήθελαν όντας στην φυλακή, που μας είχε βάλει ο Σαμαράς, να ψηφίσουμε υπέρ του Σαμαρά! Και το έκαναν αυτό δύο πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που πρώτοι έδειξαν τον “ένδοξο” δρόμο της λιποταξίας… Εμείς αυτό που θέλαμε να τελειώσουν τα μνημόνια και ο Τσίπρας, ως γνωστόν εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό. Όσο για την Ν.Δ. ψήφισε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ μνημόνιο το 2015.

Από το 2015 έως το 2019 συνεχείς η προπαγάνδα τους ότι η Χρυσή Αυγή συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, που μάλιστα θα μας ευνοήσει και στην δικαστική μας περιπέτεια, που συνεχίζεται και ως γνωστόν, όχι μόνο δεν μας ευνόησε, αλλά άλλαξε και την πρόταση που του υπέβαλλε η Επιστημονική Επιτροπή για την εγκληματική οργάνωση στον νέο ποινικό κώδικα προς το χειρότερο για την Χρυσή Αυγή! Έλεγαν επίσης ότι καθυστερούσε την δίκη μας, αλλά η Ν.Δ. κυβερνά ένα χρόνο και η δίκη μας δεν έχει τελειώσει! Αυτοί έλεγαν ότι έπρεπε να είχε τελειώσει σε λίγους μήνες και αποδείχθηκαν ψεύτες!

Έχουν πει τα πάντα κατά της Χρυσής Αυγής και χρησιμοποιούν για τον σκοπό αυτό κάθε είδους φθονερό υποκείμενο, που μάλιστα παριστάνει σε κάποιους αφελείς ακόμη και τον Χρυσαυγίτη, τον “δυσαρεστημένο χρυσαυγίτη” … Στις τελευταίες εκλογές όλοι αυτοί ήταν ψηφοφόροι της ΝΔ φανατικοί και πολέμησαν με κάθε τρόπο το Εθνικιστικό Κίνημα. Βλέπουν όμως ότι η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον Αγώνα τους και αυτό τους ενοχλεί και χρησιμοποιούν κάθε είδους λάσπη. Το τελευταίο τους “επιχείρημα” είναι ότι η Χρυσή Αυγή ακολουθεί και πολιτική φιλική προς την… Τουρκία! Και το λένε άτομα, ιστοσελίδες και φυλλάδες, που υποστηρίζουν την ΝΔ, που έχει παραδώσει το Αιγαίο στην Τουρκία και ετοιμάζεται για την μεγάλη προδοσία.

Όσοι τους πιστεύουν και ψάχνουν οπωσδήποτε να βρουν κάτι εναντίον της Χρυσής Αυγής, ας προβληματιστούν για το ποιος ωφελείται από όλη αυτή την λάσπη και αυτός που ωφελείται δεν είναι άλλος από την Νέα Δημοκρατία, η οποία δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνυπάρχει πολιτικά με οποιονδήποτε υβρίζει και συκοφαντεί την Χρυσή Αυγή … Ακόμη κι ο διάολος να εμφανιζόταν και να κατηγορούσε την Χρυσή Αυγή, θα τον έλεγαν άγιο … Όσοι δεν καταλαβαίνουν το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται από το Σύστημα και από κάποιους δήθεν “πατριώτες”, λυπούμεθα αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε.

Exit mobile version