Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια απάντηση στο Antinews και στο άρθρο “Αποχαιρέτα την, την Δεξιά που χάνεις”

Μια απάντηση στο Antinews και στο άρθρο “Αποχαιρέτα την, την Δεξιά που χάνεις”

Για μια ακόμη φορά η γνωστή ιστοσελίδα antinews κτυπά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και γράφει σε άρθρο της ότι πρέπει να αποχαιρετήσει την Δεξιά που χάνει.
Γράφει χαρακτηριστικά στην αρχή του άρθρου:

“Τα κατάφερε τόσο καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης που οδηγεί την χώρα από το κακό στο χειρότερο. Δεν αναφερόμαστε μόνο στην ανεπάρκεια της διακυβέρνησής του (αλήθεια κύριε Μητσοτάκη γνωρίζετε τι σας σούρνουν καθημερινά οι βουλευτές σας;), ή στην καλοπληρωμένη προπαγάνδα που κάνει τη νύχτα μέρα …”

Πολύ σωστά τα παραπάνω και συμφωνούμε, όμως η απορία μας είναι εάν η συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα έγραφε τα ίδια εάν ήταν διαφορετική η ηγεσία της ΝΔ. Γιατί τα ίδια γινόντουσαν και στο παρελθόν από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και είχε άλλη γραμμή. Βεβαίως η ένστασή μας δεν αναφέρεται στον συγκεκριμένο αρθρογράφο, αλλά στην ιστοσελίδα. Παραπάνω στο ίδιο άρθρο τονίζεται:

“Θα μπορούσε πάντως κύριε Μητσοτάκη να προσθέσει και τα κάτωθι, τα οποία προφανώς ξέχασε για ευνόητους λόγους:

1) Πρωθυπουργό σας εξέλεξε η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και κυρίως οι δεξιοί ψηφοφόροι που εσείς σήμερα με την πολιτική σας αδειάζετε εντελώς, τόσο με τον τρόπο που διαχειρίζεστε εν κρυπτώ τα εθνικά θέματα, όσο και με το λαθρομεταναστευτικό που ακολουθείτε την γραμμή Τσίπρα.

2) Αν οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας ήθελαν έναν αχταρμά δεν είχαν λόγο να σας εμπιστευτούν. Εσείς τους πείσατε ότι ο τρόπος διακυβέρνησής σας θα ήταν διαφορετικός σε μια σειρά θεμάτων και απ’ ότι βλέπουν πλέον όλοι κάνετε τα ακριβώς αντίθετα.”

Η απάντησή μας: Δυστυχώς, με αυτό το άθλιο κομματικό κράτος, που υπάρχει από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, οι λεγόμενοι δεξιοί ψηφοφόροι που ψηφίζουν ΝΔ, έχουν δει πολλές μειοδοσίες στα εθνικά θέματα και συνέχισαν και συνεχίζουν να είναι με την ΝΔ. Μήπως λοιπόν, δεν είναι τίποτε άλλο από μικροαστοί συμφεροντολόγοι και λιγούρηδες της εξουσίας και δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου τα εθνικά θέματα;…

Exit mobile version