Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μάσκες παντού! Ετοιμάζουν το έδαφος για να επιβάλλουν την προπαγάνδα του θανάτου και σε σχολεία και Εκκλησίες!

Μάσκες παντού! Ετοιμάζουν το έδαφος για να επιβάλλουν την προπαγάνδα του θανάτου και σε σχολεία και Εκκλησίες!

Μετά την κατάρρευση κάθε σχεδίου, που θα ήταν δυνατόν να σταματήσει την μεγάλη καταστροφή στην οικονομία, θυμήθηκε πάλι η κυβέρνηση Μητσοτάκη τον κορωνοϊό. Την ίδια στιγμή που πλέον είναι δεδομένο ότι θα κτυπηθούν από την ανεργία εκατομμύρια Έλληνες και προπαντός νέοι.

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης εβδομαδιαίας ενημέρωσης από την Πολιτική Προστασία, ο Ν. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε καταστήματα λιανικής και υπηρεσίες, ΔΕΚΟ, τράπεζες, ιατρεία, δημοτικά καταστήματα, καταστήματα τροφίμων (φούρνους, κρεοπωλεία κ.α.), κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής.

Εξακολουθεί να ισχύει η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε ΜΜΜ και σε ταξί για επιβάτες και οδηγούς καθώς και σε σούπερ μάρκετ όπως επίσης και για εργαζόμενους στα καταστήματα εστίασης.

Μάσκες παντού, λοιπόν, σε μία κοινωνία που θυμίζει Τζωρτζ Όργουελ και τυραννία κι απ’ ό,τι φαίνεται μέσα στα σχέδιά τους ήταν να επιβάλλουν υποχρεωτική την μάσκα και στις Εκκλησίες, τις Χριστιανικές Εκκλησίες και όχι τα τζαμιά όπου δεν μπορούν να μπουν…

Ανάλογη σκέψη υπάρχει και για τα σχολεία και μάλιστα έκανε δήλωση σχετική και η Νίκη Κεραμέως, που είπε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να λειτουργήσουν από τον Σεπτέμβριο τα σχολεία με μαθητές και δάσκαλους να φοράνε μάσκες!

Exit mobile version