Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολυπολιτισμική κοινωνία: Φόνοι από αλλοδαπούς

Πολυπολιτισμική κοινωνία: Φόνοι από αλλοδαπούς

Σε όσους ονειρεύονται μία Ελλάδα που δεν θα είναι χώρα λευκών, όπως είπε ο αγαπημένος τους Γιάννης-Σίνα-Ούγκο, παραθέτουμε τα παρακάτω γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Μετά την άγρια δολοφονία της 57χρονης γυναίκας στα Φιλιατρά από ένα Πακιστανό, κατέληξε και η 83χρονη στην Πρέβεζα που είχε κακοποιηθεί από ένα άλλο Πακιστανό. Την τελευταία της πνοή άφησε η γυναίκα από την Πρέβεζα, η οποία φέρεται να είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από έναν 40χρονο Πακιστανό.

Η  γυναίκα έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Ο άγριος ξυλοδαρμός που οδήγησε στο θάνατο την ηλικιωμένη Ελληνίδα είχε συμβεί στις 20 Ιουνίου. Τότε μία γυναίκα που φρόντιζε την ηλικιωμένη, την βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι όπου διέμενε. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 40χρονο Πακιστανό ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών.

Συνελήφθη, σήμερα (27-07-2020) στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης και του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, 19χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εμπλέκεται σε περιστατικό θανάσιμου τραυματισμού 21χρονου αλλοδαπού, που έλαβε χώρα χθες (26-07-2020) στη Μόρια της Λέσβου, ενώ ταυτοποιήθηκε και 18χρονος αλλοδαπός, για τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ειδικότερα ο 19χρονος και ο 18χρονος, δρώντας από κοινού με ένα ακόμη άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, τραυμάτισαν θανάσιμα τον 21χρονο με μαχαίρι.

Τα συμπεράσματα δικά σας… Σας αρέσει η πολυπολιτισμική κοινωνία;

Exit mobile version