Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περί προδοσίας (Μέρος 2)

Περί προδοσίας (Μέρος 2)

“Προδότης δεν είναι μόνο αυτός ο οποίος φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος του στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος, που, ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει” .

Με αυτά ακριβώς τα λόγια ορίζει τον προδότη ο Θουκυδίδης, ο πρώτος επιστήμονας ιστορικός. Όμως ο Θουκυδίδης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πολιτικός αναλυτής, εφόσον με αφορμή τον Πελοποννησιακό πόλεμο δεν δίστασε να εμβαθύνει στην πολιτική ζωή της Αθήνας.

Φτάνοντας λοιπόν στο σήμερα, είναι ολοφάνερο ότι τα λεγόμενά του έχουν διαχρονική ισχύ. Και εύλογα καταλήγει κανείς στο συμπέρασμα ότι κανένα από τα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου δεν μπορεί να ξεφύγει από τον ορισμό αυτό.

Δεν είναι προδότες αυτοί που υπέγραψαν μνημόνια σκλαβώνοντας την πατρίδα μας;

Δεν είναι προδότες αυτοί που δεν αντέδρασαν, αν και είχαν πολιτική  εξουσία;

Δεν είναι προδότες αυτοί που καταδίκασαν τον ελληνικό λαό σε φτώχεια και εξαθλίωση, ενώ οι ίδιοι αυξάνουν τα κεφάλαιά τους σε τράπεζες του εξωτερικού;

Δεν είναι προδότες αυτοί που ανάγκασαν τους νέους μας να γίνουν μετανάστες;

Δεν είναι προδότες αυτοί που ανοίγουν διάπλατα τις αγκάλες τους στους λαθρομετανάστες (βλέπε ΜΚΟ) την ώρα που ελληνόπουλα λιποθυμούν στα σχολεία απο την πείνα;

Δεν είναι προδότες αυτοί που δεν σέβονται τον ελληνικό λαό και μετατρέπουν το ” όχι” σε “ναι”;

Δεν είναι προδότες αυτοί που πρόδωσαν την Μακεδονία;

Πώς λέγονται αυτοί που διοργανώνουν “κοκτέιλ πάρτυ” τη μέρα που ακούγεται ο ιμάμης στην Αγιά Σοφιά;

Κι όλα αυτά στο όνομα μιας παγκοσμιοποίησης. Μιας παγκοσμιοποίησης που συνθλίβει αυτό το υπερήφανο Έθνος των Ελλήνων και θέλει τον αφανισμό του. Και υπηρέτες πιστοί της προσπάθειας αυτής όλοι αυτοί οι προδότες, άνθρωποι που δεν διαθέτουν νου. Κι αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά ο Σωκράτης στον Κρίτωνα του Πλάτωνα: η Πατρίδα είναι υπεράνω όλων, όλων των ανθρώπων που έχουν νου.

ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ, λοιπόν, ελάτε στο πλευρό μας! Ελάτε στους κόλπους του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή.

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

Γιαννόγκωνας Μιχαήλ

Exit mobile version