Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμπλοκές και σφαίρες στις ΗΠΑ από μαύρους ακτιβιστές και “Αντιφά”. Στόχος να μην εκλεγεί πάλι ο Τραμπ!

Συμπλοκές και σφαίρες στις ΗΠΑ από μαύρους ακτιβιστές και “Αντιφά”. Στόχος να μην εκλεγεί πάλι ο Τραμπ!

Το “βαθύ κράτος” των Ηνωμένων Πολιτειών και το οικονομικό κατεστημένο και βεβαίως ο κόσμος των μίντια και του Χόλιγουντ, δίνουν σκληρό αγώνα προκειμένου να μην εκλεγεί στους επόμενους μήνες ο Ντόναλντ Τραμπ και να εκλεγεί ο αγαπημένος τους Τζο Μπάιντεν.

Συνεχή τα επεισόδια στις ΗΠΑ από οργανώσεις, που χρηματοδοτούνται από πολυεθνικές και γνωστούς κύκλους του κατεστημένου. Μεγάλα επεισόδια είχαμε στο Πόρτλαντ, αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις των ΗΠΑ τις περασμένες ημέρες, ενώ ένας διαδηλωτής έπεσε νεκρός στο Τέξας από σφαίρες και ένας δεύτερος τραυματίστηκε σοβαρά στο Κολοράντο επίσης από πυροβολισμό.

Στις διαδηλώσεις πρωτοστατούν το γνωστό Κίνημα “Black live matters” και βεβαίως το γνωστό Κίνημα “ΑΝΤΙΦΑ”. Στο Πόρτλαντ μάλιστα οι διαδηλωτές παραβίασαν τον φράχτη του Δικαστικού Μεγάρου γύρω από το οποίο υπήρχαν Ομοσπονδιακοί Αστυνομικοί!

Είκοσι ένα αστυνομικοί τραυματίστηκαν, επίσης στο Όκλαντ της Καλιφόρνιας, οι “αντιρατσιστές” διαδηλωτές πέταξαν βόμβες μολότοφ εναντίον του Δικαστικού Μεγάρου και προξένησαν ζημιές στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια έβαλαν φωτιά σε φορτηγό και στην Ατλάντα της Τζώρτζια έσπασαν τα τζάμια της Υπηρεσίας Μετανάστευσης.

Συνεχείς οι ταραχές και όλα αυτά με ορίζοντα τις αμερικανικές εκλογές που γίνονται σε τρεις μόλις μήνες. Είναι φανερό ότι πίσω από τα επεισόδια και τις ταραχές υπάρχει ξεκάθαρη πολιτική στόχευση.

Exit mobile version