Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφόδους σε κατοικίες χωρίς εντολή Εισαγγελέα για τον κορωνοϊό

Εφόδους σε κατοικίες χωρίς εντολή Εισαγγελέα για τον κορωνοϊό

Η παγκόσμια τυραννία είναι εδώ! 

Η κυβέρνηση, παραβιάζοντας τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών θα δίνει εντολή στις δυνάμεις ασφαλείας να εισβάλλουν σε σπίτια χωρίς ένταλμα εισαγγελέα, όπου παρατηρούν «συνωστισμό».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, από την Μύκονο όπου «ελέγχει» την τήρηση των μέτρων ζήτησε από τους αστυνομικούς να εντείνουν τους ελέγχους ακόμη και σε σπίτια!

Αυτό θα ισχύσει για όλη την Ελλάδα, αφού άτομα που θέλουν να διασκεδάσουν καλούν κόσμο στο σπίτι τους και βάζουν μουσική εκεί αντί να πάνε σε μαγαζιά, που απαγορεύεται και αυτό δεν αρέσει σε κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους, οι οποίοι φαίνεται πως θέλουν τους πολίτες τρομοκρατημένους.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ξεκαθάρισε ότι πολύ σύντομα αυτό το φαινόμενο θα πάψει να υφίσταται κι αυτό θα γίνει με την επιβολή περιορισμού ως προς τον αριθμό των καλεσμένων στα σπίτια! Με λίγα λόγια η κυβέρνηση θα ελέγχει πόσο κόσμο μπορεί να καλεί ο κάθε πολίτης στο σπίτι του! Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι δεν θα επιτρέπεται να παρευρίσκονται πολλά άτομα σε κάθε κατοικία και πως πλέον η Αστυνομία θα έχει το δικαίωμα να προχωράει σε ελέγχους εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Exit mobile version