Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί φοβούνται τόσο πολύ την Χρυσή Αυγή;

Γιατί φοβούνται τόσο πολύ την Χρυσή Αυγή;

Καμία αναφορά από κανέναν στην αυριανή εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τον Ίωνα Δραγούμη 

Σε εφημερίδα, η οποία πράγματι διακρίνεται για την πατριωτική της στάση και έχει κάνει σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, βλέπουμε τελευταία μεγάλη προβολή του Ελλαδέμπορα Βελόπουλου. Το μόνο που δεν έχουμε δει είναι διαφημίσεις των κηραλοιφών του δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν.

Στην εν λόγω λοιπόν, εφημερίδα, είδαμε δημοσίευμα με τίτλο “Μπαράζ εκδηλώσεων για τα εκατό χρόνια από την δολοφονία του Ίωνα Δραγούμη” και μέσα σε αυτό το “μπαράζ” πράγματι ανακοινώνονται πολλές εκδηλώσεις, αλλά ούτε μία λέξη για την εκδήλωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που είναι η πιο ισχυρή πολιτική δύναμη του εθνικιστικού χώρου. Ήταν για πέντε ολόκληρα χρόνια η τρίτη πολιτική δύναμη μέσα στην Βουλή, έχει εκλέξει δύο φορές Ευρωβουλευτές και αυτή την στιγμή έχει Περιφερειακούς Συμβούλους σε 8 Περιφέρειες της χώρας και Δημοτικό Σύμβουλο στην Πρωτεύουσα.

Φαίνεται πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πολύ επικίνδυνο πράγμα για το Σύστημα και έτσι η συνωμοσία της σιωπής απλώνεται εναντίον της ακόμη και από αυτούς που θα έπρεπε να είναι στο πλευρό της.

Exit mobile version