Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί τους τρώει η «μαρμάγκα» μακριά από την Χρυσή Αυγή;

Γιατί τους τρώει η «μαρμάγκα» μακριά από την Χρυσή Αυγή;

Στην Χρυσή Αυγή διασκεδάζουμε αφάνταστα με διάφορα «εθνικοπατριωτικά» δημοσιεύματα σχετικά με… αδικοχαμένα «ταλέντα» του χώρου, τα οποία δήθεν δεν επέτρεψε η Χρυσή Αυγή να ξεδιπλώσουν τις πολιτικές αρετές τους.

Γράφουν και μιλούν για ανθρώπους και καταστάσεις που δεν γνωρίζουν και το κακό με τους ρουφιάνους πάντα, είναι ότι δεν λένε αυτά που ξέρουν αλλά όσα… φαντάζονται.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια έχουμε να τους θυμίσουμε ότι από τα σπλάχνα της Χρυσής Αυγής έχουν δημιουργηθεί ήδη τέσσερα κόμματα τα οποία τα έχει φάει το μαύρο σκοτάδι εν τη γενέσει τους. Και αυτό, όταν μάλιστα τους ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες και τα… μικρόφωνα, ενώ για την Χρυσή Αυγή και τα στελέχη της παραμένουν ερμητικά κλειστά!

Όλοι δε εκείνοι, που οφείλουν την όποια αναγνωρισιμότητά τους αποκλειστικά στην Χρυσή Αυγή και στους πολυετείς αγώνες του Νικόλαου Μιχαλολιάκου, δεν καταφέρνουν απολύτως τίποτα με τις δικές τους δυνάμεις, εκτός από το να αποκαλύπτεται το πολιτικό τους κενό.

Στο τέλος τους περιμένει η… ανυπαρξία και να (παρα)μιλάνε για τα «λάθη» της Χρυσής Αυγής που κατάφερε όσα οι ίδιοι δεν μπορούν ούτε να ονειρευτούν

Exit mobile version