Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καλούνται σε απολογία Έλληνες της Λέσβου γιατί έστησαν έναν… Σταυρό!

Καλούνται σε απολογία Έλληνες της Λέσβου γιατί έστησαν έναν… Σταυρό!

Γνωστή η υπόθεση του 2018 όταν Έλληνες κάτοικοι της Λέσβου μετά από προκλητική ενέργεια ισλαμιστών λαθρομεταναστών που γκρέμισαν έναν σταυρό που είχε τοποθετηθεί στην περιοχή, αποφάσισαν και στην θέση του, που ευρίσκεται στην περιοχή της Απελλής, έβαλαν έναν νέο Σταυρό.

Τότε, μάλιστα, είχαν προσαχθεί 36 άτομα, τα οποία τώρα καλούνται να απολογηθούν στον Ανακριτή! Τελικά ο Σταυρός ξαναστήθηκε και η κατασκευή του έγινε κατόπιν χρηματοδότησης κυρίως από Έλληνες της Αυστραλίας, που όλοι γνωρίζουμε ότι ανήκαν σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, ναι σε αυτόν τον χώρο που σιχαίνεται το πολιτικό κατεστημένο και ο οποίος έχει πολεμηθεί και συνεχίζει να πολεμιέται σκληρά από το σύστημα.

Μάλιστα μέσα στα αδικήματα που τους καταλογίζουν είναι για… παράνομη επέμβαση σε Αρχαιολογικό χώρο! Λες και ήταν αρχαιοκάπηλοι.

Όλα αυτά γινόντουσαν επί ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η δίωξή τους τώρα, γίνεται επί Νέας Δημοκρατίας! Αυτό για να καταλάβουν κάποιοι ότι τίποτε δεν έχει αλλάξει και ότι συνεχίζεται η ίδια αντεθνική πολιτική κατά των Ελλήνων με τους λαθρομετανάστες και με τις ΜΚΟ και επί Νέας Δημοκρατίας.

Exit mobile version