Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μάσκες… παντού μέσα στον Αύγουστο με θερμοκρασίες 40 βαθμών κελσίου!

Μάσκες… παντού μέσα στον Αύγουστο με θερμοκρασίες 40 βαθμών κελσίου!

Προετοίμαζαν εδώ και καιρό το κλίμα με τα (πληρωμένα) δημοσιεύματα του τρόμου και σήμερα όπως αναμένονταν, ο Ν. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι μέσα στον Αύγουστο, οι πολίτες θα πρέπει να φοράνε μάσκες… παντού!

Την ώρα που η επιστημονική κοινότητα είναι διχασμένη για την χρήση της μάσκας, η κυβέρνηση προχωρά σε ένα ακόμα αχρείαστο μέτρο, την ώρα μάλιστα που οι σοβαρές περιπτώσεις διασωληνωμένων ασθενών, μετρούνται στα δάχτυλα των δύο χεριών!

Έτσι λοιπόν από αύριο, 1η Αυγούστου και με το  θερμόμετρο να πλησιάζει τους… 40 βαθμούς κελσίου η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους συμπεριλαμβανομένων των εκκλησιών, εκτός των χώρων εστίασης για…. προφανείς λόγους.

Νομίσατε πως τελειώσαμε εδώ; Από την Δευτέρα θεσπίζεται όριο 100 ατόμων σε τελετές γάμων, βαπτίσεων, κηδειών ενώ επίσης, από Δευτέρα 3/8 έως Κυριακή 9/8, για μία εβδομάδα, υπάρχει ρητή απαγόρευση όρθιων πελατών σε όλα τα νυχτερινά κέντρα!

Επιπλέον, παρατείνεται η απαγόρευση πανηγυριών και άλλων δημόσιων ανοιχτών εκδηλώσεων έως τις 31/8. Παρατείνονται τα μέτρα τήρησης των αποστάσεων στις παραλίες έως τις 31/8, παρατείνονται έως τις 31/8 τα μέτρα προστασίας σε ιδιωτικά πλοία αναψυχής και επαγγελματικά τουριστικά πλοία…

Με απλά λόγια, μετά την Λαμπρή, απαγορεύουν και την γιορτή της Παναγίας, ενώ… ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΕΛΟΣ και για τον Αύγουστο και τα χειρότερα έρχονται.

Exit mobile version