Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση! Το μόνο σωστό μέτρο: Υποχρεωτική η μάσκα και στη Βουλή

Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση! Το μόνο σωστό μέτρο: Υποχρεωτική η μάσκα και στη Βουλή

Μασκαράδες οι βουλευτές στην διάρκεια των συνεδριάσεων

Τους αποκαλούν μασκαράδες στα καφενεία οι απλοί πολίτες και οργίζονται όποτε το μαθαίνουν και μιλάνε για φτηνό λαϊκισμό. Δεν δίνουν όμως ιδιαίτερη σημασία αφού όποτε έρχονται οι εκλογές οι ίδιοι που τους βρίζουν τους ψηφίζουν κιόλας! Πάντως τώρα με την απόφαση που πάρθηκε δεν μπορούν να διαμαρτυρηθούν εάν τους αποκαλέσει κανείς… μασκαράδες!

Mε υποχρεωτική τη μάσκα θα διεξάγονται οι συνεδριάσεις της Βουλής τόσο της Ολομέλειας όσο και των κοινοβουλευτικών επιτροπών του Σώματος. Ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας αποδέχθηκε την σχετική οδηγία προστασία της Υγειονομικής Μονάδας της Βουλής να είναι υποχρεωτική η μάσκα.

Την απόφαση ανακοίνωσε ο προεδρεύων Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής στην Ολομέλεια και με την έναρξη του νομοθετικού έργου όλοι οι βουλευτές, αλλά και οι υπουργοί φορούν μάσκα. Το ίδιο και στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, όπου επεξεργάζεται το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για τον ΟΔΙΠΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες και στην ειδική συνεδρίαση στην οποία θα παραστεί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων θα είναι υποχρεωτική η μάσκα.

Exit mobile version