Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σύμβουλος Κυριάκου Μητσοτάκη: Άλλο Ελλάδα και άλλο Κύπρος!

Σύμβουλος Κυριάκου Μητσοτάκη: Άλλο Ελλάδα και άλλο Κύπρος!

Ο Αλέξανδρος Διακόπουλος είναι ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού και ό,τι λέει ασφαλώς έχοντας αυτή την θέση δεν είναι χωρίς σημασία.

Μιλώντας, λοιπόν, σε τηλεοπτικό σταθμό και δεχόμενος ερώτηση για το τουρκικό πλοίο Μπαρμπαρός, που ξεκίνησε παράνομες έρευνες στην Κύπρο, είπε τα εξής:

“Είναι δύο διαφορετικά πράγματα το “Oruc Reis” στο Καστελόριζο και το Μπαρμπαρός στην Κύπρο. Το καταλαβαίνετε αυτό. Η Κύπρος είναι ένα ανεξάρτητο κυρίαρχο κράτος.”

Πέρα από το μεγάλο εθνικό ατόπημα, του Συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη, που είναι και Ναύαρχος εν αποστρατεία, να λέει ότι άλλο Κύπρος και άλλο Ελλάδα, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η Ελλάδα βάσει της συνθήκης της Ζυρίχης με την οποία κηρύχθηκε η ανεξαρτησία της Κύπρου είναι εγγυήτρια δύναμη της ανεξαρτησίας της και υποχρεωμένη να την προστατεύει!

Και επί του προκειμένου, η ανεξαρτησία της και η εθνικής της κυριαρχία παραβιάζεται από την Τουρκία και δεν μπορεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη να δείχνει αυτή την αδιαφορία και να λέει άλλο Ελλάδα, άλλο Κύπρος…

Για εμάς βεβαίως τους Έλληνες Εθνικιστές η Κύπρος είναι Ελλάδα.   

Exit mobile version