Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ: Ψηλά τις Σημαίες Συναγωνιστές – Συνεχίζουμε!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ: Ψηλά τις Σημαίες Συναγωνιστές - Συνεχίζουμε!

Το ένοχο και αντεθνικό Σύστημα, που οδηγεί ολοένα και περισσότερο την Πατρίδα μας στην έσχατη παρακμή και τον εξευτελισμό, πίστεψε ότι το βράδυ της 7ης Ιουλίου του 2019 με τις βρώμικες μεθοδεύσεις του, έδωσε ένα θανάσιμο πλήγμα στο πρωτοπόρο Κίνημα, πρωτοπόρο για ολόκληρη την Ευρώπη, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων. Έκανε λάθος!

Χρησιμοποίησαν κάθε μέσον για να κτυπήσουν το Κίνημά μας. Δεν τους έφτανε η λάσπη και η συκοφαντία, δεν τους έφτανε ο αποκλεισμός, οι τρομοκρατικές επιθέσεις, οι σφαίρες και οι φυλακές και για αυτό εκμεταλλεύτηκαν κάθε συναίσθημα φτηνό και ταπεινό ανθρώπων, που ήταν δίπλα μας και που τους τίμησε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τρόπο ξεχωριστό. Όλα αυτά όμως αποτελούν παρελθόν, αφού η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προχωράει μπροστά, “Εμπρός πάντα εμπρός”, όπως λέει και ο Ύμνος του Κινήματός μας.

“Δεν είναι η πρώτη φορά…”
Δεν είναι η πρώτη φορά που το αμαρτωλό καθεστώς, η αντεθνική συμμορία που εξουσιάζει την Πατρίδα μας πιστεύει μάταια και σφαλερά ότι το μεγάλο για αυτούς πρόβλημα που λέγεται ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει πλέον. Για μία ακόμη φορά θα τους διαψεύσουμε με τον αγώνα μας, με την θέλησή μας, με την Πίστη μας, που είναι πιο δυνατή και από την φωτιά.

Μέσα στο μήνα Ιούλιο έγιναν τρεις οργανωτικές συνδιασκέψεις. Μία στην Θεσσαλονίκη, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των μαχόμενων και πιστών Χρυσαυγιτών από Θεσσαλονίκη και Κεντρική Μακεδονία, από Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, από Δυτική Μακεδονία και Θεσσαλία. Η δεύτερη οργανωτική Συνδιάσκεψη έγινε στην Αθήνα με Συναγωνιστές από την Περιφέρεια Αττικής και Στερεάς Ελλάδος και η τρίτη στην Κόρινθο στην οποία συμμετείχαν πέντε πρώην βουλευτές του Κινήματος με καταγωγή από την Πελοπόννησο και Συναγωνιστές από Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Ηλεία, Αργολίδα, Αρκαδία, Μεσσηνία, Λακωνία και Κόρινθο.

Οι βασικές εισηγήσεις αφορούσαν ασφαλώς και ζητήματα οργανωτικά για την νέα πορεία του Κινήματος, που επιβάλει ΚΑΘΑΡΣΗ και ανασύνταξη, ΚΑΘΑΡΣΗ από στοιχεία μωροφιλόδοξα και τυχοδιωκτικά και ανασύνταξη με σκοπό μια νέα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ακόμη περισσότερο δυνατή.

Υπήρξε εισήγηση Ιδεολογική, η οποία με έμφαση υπογραμμίζει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν αλλάζει ούτε Ιδεολογία, ούτε όνομα και επιπλέον, ελέχθη ότι επιβάλλεται θέση επίκαιρη απέναντι στην θύελλα της παγκοσμιοποίησης που έρχεται και στο σχέδιο υποταγής των Εθνών και των Πατρίδων από την παγκόσμια τυραννία.

“Μονόδρομος η σύγκρουση με την “Ευρώπη” των τοκογλύφων. Σχέδιο επιστροφής σε εθνική παραγωγή και εθνικό νόμισμα.”

Επίσης εισήγηση πολιτική για θέσεις του Κινήματος περισσότερο λαϊκές και ριζοσπαστικές ενάντια στο διεθνές ληστρικό κεφάλαιο, που απειλεί την εθνική μας ανεξαρτησία και μέσα στα πλαίσια αυτά μονόδρομος είναι η σύγκρουση με την “Ευρώπη” των τοκογλύφων και ένα σχέδιο επιστροφής σε εθνική παραγωγή και εθνικό νόμισμα.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καλεί σε εθνικό προσκλητήριο όλους τους αγνούς Έλληνες που έχουν το πάθος και την δύναμη να αγωνιστούν για ΙΔΑΝΙΚΑ και όχι για ταπεινούς προσωπικού σκοπούς και συμφέροντα.
Το Σύστημα έκανε τα πάντα εναντίον μας και δεν τους απομένει πλέον άλλο όπλο για να στρέψει κατά του Κινήματός μας. Οι καιροί που έρχονται θα είναι μοιραία δικοί μας.

Ανακοινώθηκε επίσης ότι το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30, θα γίνει η καθιερωμένη τελετή Τιμής και Μνήμης στο Μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, όπου θα ανανεώσουμε τον όρκο μας για μια Μεγάλη Ελλάδα, την Ελλάδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Exit mobile version