Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περί συμμάχων ή αντιπάλων συνέχεια

Περί συμμάχων ή αντιπάλων συνέχεια

Κατά το διαρρεύσαν χρονικό διάστημα, από της ενημερώσεως της 31/7/20 μέχρι το πρωί τις 2/8/20 συνέβησαν τα εξής:

Η Χρυσή Αυγή ενημέρωσε ότι, για την κυβέρνηση, το θέμα της Αγίας Σοφίας δεν είναι διαφορά ελληνοτουρκική πρόσθεσε δε ότι, άλλο Ελλάδα και άλλο Κύπρος και προέβλεψε ότι, ότι το επόμενο βήμα του Ερντογάν είναι η δυτική Θράκη , ενώ, οι ΗΠΑ νομιμοποίησαν την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί , ο Αρχηγός υπενθύμισε ποια είναι η δική μας Ευρώπη καθώς και ότι, για εμάς η Κύπρος είναι κοντά .

Η κρατική τηλεόραση εξαφάνισε κάθε είδηση για την λαθρομετανάστευση και την κυκλοφορία των τουρκικών ερευνητικών σκαφών και ενημέρωσε το κοινό ότι ο Τούρκος ηγέτης έχασε το auto que, υποτιμώντας τον αντίπαλο.

Το Barbaros, όμως, συνεχίζει τις έρευνες, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, και γι’ αυτό δεν υπήρξε καμμία ενημέρωση, αντιθέτως το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον περιστρέφεται γύρω από τον κορονοϊό και τα διεθνή θέματα της παγκοσμιοποίησης, που έρχεται στην χώρα μας.

Η Τουρκία θεωρεί ότι πρέπει να υπερασπισθεί τα συμφέροντα των Τούρκων στην Κύπρο, παραβλέποντας ότι αυτοί είναι εξισλαμισμένοι Έλληνες στην καταγωγή και εισβολείς από το παρελθόν, με την αδράνεια των κυβερνώντων  και των δήθεν συμμάχων μας. Για όλα αυτά τονίζεται ότι πρέπει να ενεργήσουμε σαν να έχουν μπει ξένοι στην αυλή της μικρής μας αδελφής και είναι ανάγκη να την υπερασπισθούμε άμεσα.

Η Χρυσή Αυγή, με επικεφαλής τον Αρχηγό μας, συνεχίζει να υπερασπίζεται τα δίκαια του Έθνους, με όσα μέσα διαθέτει και καλεί τους Έλληνες του εσωτερικού και του εξωτερικού σε συστράτευση.

Β. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Exit mobile version