Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακλόνητοι στις επάλξεις

Ακλόνητοι στις επάλξεις

Στις 26 Ιουλίου η καρδιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ χτυπούσε στα Ίσθμια. Πελοποννήσιοι και  Αιτωλοακαρνάνες εθνικιστές, αμετακίνητοι και ακλόνητοι μαχητές επί των επάλξεων του Χρυσαυγίτικου Κάστρου διετράνωσαν την Πίστη τους στον Αρχηγό και την αμετακίνητη απόφασή τους ν’ αγωνισθούν με αυταπάρνηση για την τελική Νίκη και τη συντριβή των προδοτών. Των προδοτών της Πατρίδος, των πάσης μορφής και προελεύσεως πεμπτοφαλαγγιτών και όσων λιποτάκτησαν από τις τάξεις μας, κινούμενοι από ταπεινά ελατήρια: Αγνώμονες, φιλάργυροι και υπερφίαλοι ιππείς καλάμων.

Καταδείχθηκε, ότι το Κάστρο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι άτρωτο και απόρθητο. Δέχθηκε και δέχεται πλήγματα από τους βοθροδίαιτους των κομμάτων του Εθνικού ολέθρου, γιατί είναι το πολιτικό κάστρο του Ελληνισμού.

Να γνωρίζουν οι πολυπολιτισμικοί… νεοπατριώτες του κ.λου και της προδοσίας και τα δειλά τυφλοκούταβα που τους ακολουθούν, είτε για λίγα ψίχουλα, είτε από ηλιθιότητα βαρειάς μορφής, ότι με την Πατρίδα δεν παίζουν, γιατί κρατάει Σπαθί με κόψη τρομερή.

Να γνωρίζουν επίσης αυτοί που στερούνται Τιμής και Πατρίδος ότι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ δεν υποτασσόμαστε, ούτε υποχωρούμε, ούτε συμβιβαζόμαστε, γιατί το επιτάσσουν ο Κώδικας της Τιμής, ο Υπέρτατος Νόμος της Πατρίδος και το Αίμα της Φυλής.

Όταν οι Έλληνες ξυπνήσουν από τη νάρκωση και αντιδράσουν, απελευθερωμένοι από τα δεσμά της κομματικής τυραννίας, τότε θα σημάνει η Ώρα της Δικαιοσύνης και της σκληρής τιμωρίας, γι’ αυτά τα ερπετά του κακού, της αδικίας και της Εθνικής Προδοσίας.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπομένει, αγωνίζεται, αγρυπνεί και βρίσκεται δίπλα σ’ όλους τους συνειδητούς Έλληνες.

Μιχάλης Αρβανίτης

Exit mobile version