Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, Αθανάσιος Έλλις: “Η Ελλάδα έχει ρατσισμό”

“ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, Αθανάσιος Έλλις: “Η Ελλάδα έχει ρατσισμό”

Με αφορμή τις δηλώσεις του Σίνα-Ούγκο Αντεντοκούμπο, που τον λένε και Γιάννη, ο γνωστός αρθρογράφος της “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ”, της εφημερίδας του Αλαφούζου, των ΜΚΟ και του Μπογδάνου, έγραψε άρθρο με τίτλο “ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΜΠΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ”, το οποίο αρχίζει ως εξής:
“Η Ελλάδα έχει ρατσισμό. Είναι τόσο απλό. Στις περισσότερες γειτονιές ένας μαύρος αντιμετωπίζει διακρίσεις, αρνητισμό, απόρριψη, συχνά καταπίεση. Δεν είναι εύκολη η ζωή στην Ελλάδα για έναν έγχρωμο”.

Το μόνο που δεν μας είπε ο Αθανάσιος Έλλις είναι ότι περιδιαβαίνοντας κανείς την Κυψέλη, τα Σεπόλια και το Παγκράτι βλέπει “κακούς” Έλληνες να μαστιγώνουν μαύρους! Που τα είδε αλήθεια όλα αυτά; Φυσικά και δεν υπάρχουν και αντίθετα η Ελλάδα έχει υποστεί μία δημογραφική αλλοίωση χωρίς ποτέ κανείς να ρωτήσει γι’ αυτό τον Ελληνικό λαό.

Γειτονιές καταστράφηκαν, καταστήματα έκλεισαν, περιουσίες χάθηκαν και όλα αυτά γιατί κάποιοι ήθελαν να παριστάνουν τους “αντιρατσιστές” στις πλάτες των πτωχών κατοίκων των κεντρικών συνοικιών! Γιατί βέβαια δεν είδαμε ποτέ να υπάρχει γκέτο αλλοδαπών ούτε στην Εκάλη, ούτε στην Γλυφάδα, ούτε στην Κηφισιά, ούτε στο Παλαιό Φάληρο.

Αυτά όμως είναι λεπτομέρειες για τον Αθανάσιο Έλλις και την “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, που υπερασπίζεται την παράλογη άποψη του Αντεντοκούμπο ότι πέρασε όσα πέρασε, που πέρασε μια χαρά και δεν έπαθε τίποτε, γιατί η Ελλάδα είναι χώρα λευκών!

Exit mobile version