Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η εργαλειοποίηση ενός ιού, η υποχρεωτική χρήση μάσκας και ένα μέλλον χωρίς ελευθερίες

Η εργαλειοποίηση ενός ιού, η υποχρεωτική χρήση μάσκας και ένα μέλλον χωρίς ελευθερίες

Από την αυγή των ανθρώπινων κοινωνιών κάποιοι προσπαθούσαν να επιβληθούν  με την βία. Η βία όμως φέρνει αντίδραση κι άλλη βία.

Έτσι ανακάλυψαν ότι για να καθοδηγείς ομάδες ανθρώπων το καλύτερο εργαλείο είναι ο φόβος. Να φοβάστε τον φόβο είπε ο Επίκτητος.

Ο φοβισμένος υπακούει τυφλά και  δεν αντιδρά. Τον φόβο τον δημιουργείς έντεχνα μία φορά. Το δύσκολο είναι να τον συντηρείς. Η πρώτη αίσθηση του ανθρώπου είναι η όραση. Όταν ο φόβος πάρει μορφή, είναι ορατός συνέχεια και συντηρείται η ύπαρξή του.

Μετά από χιλιάδες χρόνια που οι άνθρωποι αρρωσταίνουν από διάφορους λοιμώδεις παράγοντες και  δυστυχώς πεθαίνουν οι  πιο επιβαρυμένοι, ανακαλύψαμε έναν ιό φονιά.

Μιλάμε για πανδημία και ενόψη εύρεσης εμβολίου η λύση είναι η χρήση μάσκας από όλους ανεξαιρέτως.

Όποιος επιστήμονας υποστηρίζει ότι θα βρεθεί εμβόλιο και τελειώσαμε αλλά μέχρι τότε μασκοφορεθείτε για να σωθούμε πρέπει να του παίρνουν το πτυχίο τουλάχιστον.

Εμβόλιο σε ένα ιό με γενετικό υλικό RNA ο οποίος μεταλλάσσεται συνεχώς δεν γίνεται να λειτουργήσει. Ακόμα και το εμβόλιο για την γρίπη, που κάθε χρόνο μαντεύει τις μεταλλάξεις, είναι κατά 40-60% αποτελεσματικό. Π.χ. Φέτος δεν κάλυψε καθόλου  τον Η1Ν1 τύπου A.

Γι΄αυτό και κάθε  χρόνο έχουμε χιλιάδες θανάτους από γρίπη παγκοσμίως, παρόλο τον γενικό εμβολιασμό. 

Επίσης, όσοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι  η χρήση μάσκας καθημερινά από όλους είναι η λύση, εύχομαι να υπάρχουν υστερόβουλες σκέψεις, αλλιώς τα πανεπιστήμια απέτυχαν.

Από φοιτητές ιατροί μαθαίναμε ότι μάσκα φοράνε όσοι εκτελούν χειρουργικές πράξεις για να μην μεταφέρουν τα στοματικά τους υγρά στο αποστειρωμένο χειρουργικό πεδίο και οι πάσχοντες από λοίμωξη για να μην την  μεταδώσουν σε άλλους αν έπρεπε και  μόνο τότε να συναναστραφούν με άλλους ανθρώπους. Τελεία και παύλα!

Αυτή είναι η χρήση μάσκας που  χρόνια τώρα διδάσκεται και εφαρμόζεται στις ιατρικές πανεπιστημιακές σχολές.

Και βγαίνουν τώρα και υποχρεώνουν τον λαό να φοράει μάσκα καθημερινά, ακόμα και τα  μικρά παιδιά.

Φοιτητές όταν ήμασταν ερχόμασταν σε επαφή με χρόνιους πάσχοντες από λοιμώδη νοσήματα όπως η φυματίωση. Κανείς μας δεν φορούσε μάσκα ούτε οι ασθενείς καθώς αυτό δεν ενδείκνυται.

Αν η φύση το θεωρούσε σκόπιμο θα μας έβαζε ή ίδια μάσκα μέσω της φυσικής επιλογής. Το αναπνευστικό μας σύστημα είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να επικοινωνεί ελεύθερα με την ατμόσφαιρα για να προσλαμβάνει οξυγόνο και να αποβάλει διοξείδιο του άνθρακα. Διαθέτει πλειάδα προστατευτικών μέτρων ώστε παθογόνοι οργανισμοί να μην μπορούν να εισέλθουν.

Δεκάδες μελέτες που  έχουν γίνει για την γενική  χρήση μάσκας την προηγούμενη  5ετία και  πιο πίσω έχουν καταδείξει το πόσο επικίνδυνη είναι η χρήση της από τον γενικό πληθυσμό επί  καθημερινής βάσης. Στα παιδιά ιδιαίτερα η απαγόρευση χρήσης μάσκας είναι απόλυτη.

Εν ολίγης η χρήση  μάσκας από τον οποιοδήποτε είναι επικίνδυνη για την δημόσια υγεία.

Ως ιατρός σέβομαι την ζωή, αλλά δεν μπορώ να καταπιώ τα παραμύθια τους. Οι ιοί έχουν μεγεθος 0,1μm. H πιο εξελιγμένη μάσκα έχει πλέγμα 0,3μm. Και σίγουρα αυτές που κυκλοφορούν δεν είναι οι πιο εξελιγμένες. Είναι σαν ένας άνθρωπός να αναγκαστεί να περάσει  από ένα τούνελ 4,5-5 μέτρα ύψος. Περνάει άνετα δηλαδή.

Αν κάποιος ξέρει να ψάξει θα δει ότι μελέτες 20ετίας μέχρι και πριν 2 χρόνια υποστηρίζουν την μη χρήση μάσκας. Απεναντίας μελέτες που βγήκαν παράλληλα με την έξαρση της ίωσης αναφέρουν την χρησιμότητά της. Αυτό για εμένα είναι πολύ ύποπτο δεδομένου και της χειραγώγησης  των επιστημόνων από τους διεθνιστές.

Συγκεντρωτικά οι παλαιότερες μελέτες και αυτό που μάθαμε στο πανεπιστήμιο λένε ότι η χρήση μάσκας από τον οποιονδήποτε είναι επικίνδυνη για τους εξής λόγους:

1. Η ίδια η μάσκα γίνεται πηγή μόλυνσης από εισπνεόμενους από έξω, σχετικά ακίνδυνους μικροοργανισμούς, οι οποίοι συναντούνται στην μάσκα με εκπνεόμενους από τον άνθρωπο σαπρόφυτους μικροοργανισμούς της πανίδας της ρινοφαρυγγικής κοιλότητας, που είναι απαραίτητη για την υγιεινή λειτουργία του στόματος & του ρινοφάρυγγα.

Η συσσώρευση μικροοργανισμών καθιστά την μάσκα πηγή μόλυνσης που θα μπορούσε να προκαλέσει απρόβλεπτες μολύνσεις του αναπνευστικού, καθώς εξασθενείται ο μηχανισμός των φυσικών φίλτρων του ρινοφάρυγγα.

Είναι δηλαδή σαν να βάζει κάποιος ένα χέρι στον γύψο προληπτικά για να μην σπάσει, προκαλώντας ατροφία των μυών & κάνοντας το οστό περισσότερο ευάλωτο στο σπάσιμο.

2. Εμποδίζεται ο καλός αερισμός της φυσιολογικής πανίδας του στόματος και του ρινοφάρυγγα, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει απρόβλεπτες παθογόνες καταστάσεις

3. Εμποδίζεται και πάλι, η ανοσία του πληθυσμού και η ανάπτυξη όσο το δυνατόν περισσότερων υγειών μικροβιοφόρων, ή ελαφρά νοσούντων.

4. Εμποδίζεται η επαρκής ανταλλαγή αερίων τόσο του εισπνεόμενου οξυγόνου, όσο και του εκπνεόμενου διοξειδίου του άνθρακα, περιορίζοντας την ζωτική χωρητικότητα των πνευμόνων, κάτι που μακροχρόνια θα μπορούσε να οδηγήσει σε χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, η γνωστή πάθηση των καπνιστών.

5. Η συνεχής χρήση της χωρίς λόγο, θα μπορούσε να δημιουργήσει κρίση άσθματος ψυχογενούς αιτιολογίας πανικού, αλλά και  οργανικής, ειδικά σε άτομα με κάποια προδιάθεση.

6. Εξασθενείται το ανοσοποιητικό σύστημα, σε βάρος της φυσιολογικής αντίστασης κατά των λοιμώξεων.

7. Η πλειονότητα του πληθυσμού δεν ξέρει πως να την φορά ή να την διατηρεί ή να την αφαιρεί χωρίς να την επιμολύνει. Τα παιδιά δε είναι τα πλέον ακατάλληλα διότι δεν συμμορφώνονται με την σωστή χρήση.

Τέλος το όλο αφήγημα, αποτελεί προσβολή και γελοιοποίηση του ανθρωπίνου προσώπου, με «απαγόρευση» χειραψίας, της αίσθησης της αφής, της εγκαρδιότητας, της τρυφερότητας, και της διοχέτευσης ενέργειας από άνθρωπο σε άνθρωπο, που είναι γνωστό σε όλους ότι μεταφέρεται με τα χέρια, και αποτελεί βασικό στοιχείο κοινωνικότητας των ανθρώπων, την οποία αντικατάστησαν με γελοίες αγκωνιές.

Η Ιατρική κοινότητα έχει τεράστιες ευθύνες, που δεν μιλάει και δεν καταγγέλει το φιάσκο, αλλά συνεργάζεται με το καθεστός, είτε από φόβο είτε από ιδιοτελή κίνητρα.

Για την καταγραφή των μελετών

Π. Κελεπούρης

Exit mobile version