Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί οι δημοκράτες μισούν τον Ιωάννη Μεταξά και την 4η Αυγούστου;

Γιατί οι δημοκράτες μισούν τον Ιωάννη Μεταξά και την 4η Αυγούστου;

Πόσοι θα θυμηθούν άραγε, στο καιρό της πολυετούς οικονομικής κρίσης, ότι όλα αυτά, που τους στερούν με το έτσι θέλω κάποιοι ξενόδουλοι εξουσιαστές, ήταν έργο του λαϊκού και κοινωνικού καθεστώτος της 4ης Αυγούστου;

Δεν τους συμφέρει τους μεγάλους δημοκράτες να το θυμηθούν και προπαντός δεν τους συμφέρει να το θυμηθεί ο λαός… Επί του «φασιστικού» καθεστώτος της 4ης Αυγούστου έγινε το ΙΚΑ, το οκτάωρο, δόθηκαν οι πρώτες άδειες σε εργαζομένους, έγινε ο σταθμός των Πρώτων Βοηθειών, ιδρύθηκε ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός στην χώρα και πολλά άλλα…

Η Ιστορία της Ελλάδος, η πραγματική ιστορία της Ελλάδος, δεν έχει γραφεί ακόμα. Δείγμα αυτής της διαστρέβλωσης, που επιβάλουν οι πολιτικές σκοπιμότητες, είναι ότι κάθε 28η Οκτωβρίου δεν αναφέρεται καν σε πολλές περιπτώσεις το όνομα του Ιωάννου Μεταξά. Το πώς φτάσαμε στην 28η Οκτωβρίου είναι μια άλλη ιστορία για την οποία επίσης δεν έχουμε μάθει την αλήθεια. Όμως, αυτό που είναι γεγονός είναι ότι μπόρεσε το Έθνος και αντιμετώπισε μία ολόκληρη αυτοκρατορία το 1940 γιατί ήταν ενωμένο μέσα στα πλαίσια ενός εθνικού καθεστώτος, του εθνικού καθεστώτος της 4ης Αυγούστου.

Ήταν η εποχή, που ο άνεμος της Λαϊκής Εθνικιστικής Ιδέας φυσούσε σε ολόκληρη την Ευρώπη και η Ελλάς ακολούθησε τα σημεία των καιρών.

Ο Ιωάννης Μεταξάς έδωσε ένα νέο ιδανικό στον λαό, τον 3ο Ελληνικό Πολιτισμό. Οργάνωσε την νεολαία σε πρότυπα στρατιωτικά από αυτά που σήμερα οι «προοδευτικοί» αποκαλούν φασιστικά, δημιούργησε ένα κράτος αληθινά λαϊκό. Ο Ιωάννης Μεταξάς έφτιαξε ένα κράτος ΕΘΝΙΚΟ. Γι’ αυτό το λόγο ακόμη και σήμερα οι εξουσιαστές του λαού μας τον μισούν.

Exit mobile version