Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καστελόριζο: Τα Ίμια του 2020

Καστελόριζο: Τα Ίμια του 2020

ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ – Άρθρο του Ν. Μιχαλολιάκου από το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας Χρυσή Αυγή

Η νέα τουρκική πρόκληση, που κτυπούσε κατ’ ευθείαν στην καρδιά της εθνικής μας κυριαρχίας με την απόφαση που έλαβε ο Ερντογάν για έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα παρουσία του τουρκικού στόλου και μάλιστα ταυτόχρονα με την μιαρή του πράξη, να κάνει και πάλι τζαμί το σύμβολο του Ελληνισμού, τον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, προκάλεσε οργή και αγανάκτηση στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Στρατός, Φτερά και Ναυτικό, το αήττητο όπλο του Έθνους ήταν πανέτοιμα να δώσουν την απάντηση και είχαν την δυνατότητα παρ’ όλο το γεγονός ότι για αρκετά χρόνια με την αντεθνική πολιτική των μνημονίων, είχαν παραμεληθεί από τις ξενόδουλες κυβερνήσεις. Όλοι ήταν έτοιμοι να δώσουν εθνική απάντηση στον θρασύτατο νεοοθωμανό Ερντογάν, που ονειρεύεται και πάλι την μισητή ημισέληνο να κυματίζει στην Ελληνική Πατρίδα και στο Ελληνικό Αρχιπέλαγος.

Ερώτημα πρώτο και κρίσιμο: Είχαμε την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τους Τούρκους; Απαντά ο Ναύαρχος Χριστίδης:

Ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης αποκάλυψε στο Ράδιο Πρώτο της Κύπρου πως το ελληνικό πολιτικό σύστημα δεν επενδύει στις ΕΔ όπως και το κυπριακό στην Εθνοφρουρά γιατί επιζητούν «διπλωματική λύση».

Πρόσθεσε μάλιστα πως με τους νυν πυραύλους που διαθέτει το Πολεμικό Ναυτικό μπορεί να βυθίσει τον τουρκικό Στόλο τουλάχιστον δύο φορές.

Οι… καλοί μας “σύμμαχοι” όμως έβαλαν και πάλι το χέρι τους. Οι business των πολυεθνικών τους θέλουν ειρήνη, ακόμη κι αν αυτή η ειρήνη, η ψεύτικη και απατηλή, ταπεινώνει τον Ελληνισμό, όπως ακριβώς συνέβη στα Ίμια το 1996 όταν υπεστάλη η Γαλανόλευκη από εθνικό έδαφος.

ΙΜΙΑ 1996 – ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ: H κυβέρνηση Σημίτη προχώρησε τότε σε μια πράξη που καταγγέλθηκε ως εθνική προδοσία με την συμφωνία«no ships, no troops, no flags», με την οποίαν επί της ουσίας δεχότανε πως η περιοχή είναι «γκρίζα» και αμφισβητούμενη και στη συνεχεία ως γνωστόν ευχαρίστησε τους Αμερικανούς από το βήμα της Βουλής χωρίς ίχνος ντροπής.

ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΟΙ “ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ” ΤΗΣ ΝΔ;

Μετά τις πατριδοκάπηλες κραυγές κάποιων φασουλήδων της ΝΔ και της θλιβερής κουστωδίας τους, που είναι οι λεγόμενοι “εθνικοπατριώτες”, άρχισε η υποχώρηση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έγινε και στα Ίμια το 1996. Ήδη την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020, σύμφωνα με πληροφορίες από την δύναμη του τουρκικού Ναυτικού έχουν αποχωρήσει 14 πλοία στους ναυστάθμους τους αφήνοντας 16 σκάφη στην περιοχή. Την ίδια ώρα το ΠΝ φαίνεται να έχει αποσύρει 8 πλοία, δηλαδή σχεδόν το 50% της δύναμης που διατηρούσε εκεί.

Αποσύρονται σταδιακά οι μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού, που αναπτύχθηκαν νοτίως και νοτιοδυτικά του Καστελόριζου ως απάντηση, στην έξοδο των τουρκικών ναυτικών δυνάμεων!

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η Ελληνική ναυτική δύναμη αναμένεται να αποχωρήσει από την περιοχή καθώς όλα δείχνουν ότι τα τούρκικα πλοία και υποβρύχια, που είχαν αναπτυχθεί για λογαριασμό του Oruc Reis, επιστρέφουν στις βάσεις τους, στο Ακσάζ, τη Σμύρνη και το Μπαρντίν.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δείξει η Ελλάδα ότι συντηρεί μια ένταση την οποία προκάλεσε και επιθυμεί η Τουρκία», τόνισε ανώτατη κυβερνητική πηγή του ΓΕΕΘΑ.

Η ελληνική Κυβέρνηση έδωσε επίσης διευκρινίσεις, εάν είναι δυνατόν να δοθούν διευκρινίσεις για την ακύρωση της NAVTEX του Πολεμικού Ναυτικού με ασκήσεις με πυρά στη θαλάσσια περιοχή του Καστελόριζου, την οποία είχε μεταδώσει νωρίτερα το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) και όλα τα ΜΜΕ. Αντ’ αυτού ανακοίνωσαν ότι η NAVTEX θα γίνει από το Λιμενικό με… πραγματικά πυρά στο Καστελόριζο!

H άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού που είχε μεταδώσει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων εξαφανίστηκε! Φυσικά το Λιμενικό Σώμα δεν έχει διεξαγάγει ΠΟΤΕ άσκηση με πραγματικά πυρά, και μάλιστα στο Καστελόριζο!

Δυστυχώς, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επιβεβαιώθηκε όταν τόνιζε με έμφαση στην προεκλογική περίοδο του 2019 ότι η Νέα Δημοκρατία θα κάνει τις δικές της Πρέσπες και ότι αυτές θα έχουν στόχο το Αιγαίο!

Για μια ακόμη φορά, οι Ένοπλες Δυνάμεις εφάνησαν αντάξιες των περιστάσεων και ήταν έτοιμες να δώσουν στο πεδίο της Τιμής τον υπέρ Πίστεως και Πατρίδος αγώνα, αλλά προδόθηκαν από ένα πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, που υπακούει δουλικά τις εντολές του ξένου αφέντη και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για το Έθνος, πρόβλημα κυριολεκτικά επιβίωσης.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Exit mobile version