Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανασχηματισμός της πλάκας! Περισσότερος νεοφιλελευθερισμός και λιγότερος Άδωνις

Ανασχηματισμός της πλάκας! Περισσότερος νεοφιλελευθερισμός και λιγότερος Άδωνις

“Η οικονομία καταρρέει, η ανεργία μεγαλώνει και έχει κτυπήσει κυρίως τους νέους και τίποτε θετικό δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Η ΝΔ απλά εκμεταλλεύεται την ανυπαρξία του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει “τον ψόφιο κοριό”, ακολουθώντας και αυτός με την σειρά του την λογική του ώριμου φρούτου.” 

Ο πολυδιαφημισμένος από την Νέα Δημοκρατία ανασχηματισμός της κυβερνήσεως απεδείχθη τελικά ότι ήταν ένα μεγάλο τίποτε! Στην πραγματικότητα το μόνο που έγινε ήταν μία μεγάλη αναβάθμιση των σκληρών νεοφιλελεύθερων, που ευρίσκονται δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη σε σημείο μάλιστα να παραχωρήσει τις σημαντικότερες αρμοδιότητές του ως υπουργού ο Άδωνις Γεωργιάδης στον νεοφιλελεύθερο τυπικά υφιστάμενό του.

Ο ανασχηματισμός, όπως λέγανε, θα ήταν η πρώτη ενέργεια για “φρεσκάρισμα” της εικόνας της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να πάει αυτή σε εκλογές το φθινόπωρο. Επί της ουσίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν άλλαξε τίποτε και έκρινε όλους τους υπουργούς του απόλυτα επιτυχημένους.

Φαίνεται πως το λιβάνισμα από τα αγορασμένα ΜΜΕ τον οδηγεί σε λάθος εκτιμήσεις και πιστεύει ότι όλος ο λαός είναι ευχαριστημένος από το κυβερνητικό έργο. Είναι βέβαιο ότι κάνει λάθος και αυτό θα φανεί κραυγαλέα στους επόμενους μήνες όταν θα αρχίσουν τα δύσκολα.

Η οικονομία καταρρέει, η ανεργία μεγαλώνει και έχει κτυπήσει κυρίως τους νέους και τίποτε θετικό δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Η ΝΔ απλά εκμεταλλεύεται την ανυπαρξία του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει “τον ψόφιο κοριό”, ακολουθώντας και αυτός με την σειρά του την λογική του ώριμου φρούτου.

Exit mobile version