Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όχι μόνον μπαίνουν λαθρομετανάστες από τον Έβρο, αλλά βάζουν και φωτιές!

Όχι μόνον μπαίνουν λαθρομετανάστες από τον Έβρο, αλλά βάζουν και φωτιές!

Το κυβερνητικό παραμύθι που αναμασούν και οι επαγγελματίες απατεώνες, που παριστάνουν τους πατριώτες, είναι ότι ούτε λίγο, ούτε πολύ στον Έβρο έγινε πόλεμος και τα στρατεύματα του πολέμαρχου Μητσοτάκη σταμάτησαν την τουρκική εισβολή!

Όλα αυτά είναι παραμύθια και προπαγάνδα και η μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό είναι ότι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να περνούν από τον Έβρο και μάλιστα πολλοί από αυτούς συλλαμβάνονται εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα στην εθνική οδό στο ύψος της Ξάνθης, της Δράμας και της Καβάλας.

Τελευταίο περιστατικό μια πυρκαγιά από λαθρομετανάστες στον Έβρο, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο, χάρη στην άμεση επέμβαση και τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με εναέρια και επίγεια μέσα, η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ανάμεσα στα χωριά Λευκίμμη και Ταύρη του Σουφλίου.

Όπως αναφέρει το Evrosnews.gr για τα αίτια της πυρκαγιάς που ξεκίνησε από το πουθενά κυριολεκτικά, στην περιοχή βρέθηκαν πάνω από 10 λαθρομετανάστες, που συνεχώς περνούν από τον δήθεν “κλειστό” Έβρο) κάτω από ένα δέντρο.

Η παρουσία τους γεννά την υποψία ότι η πυρκαγιά μπορεί να προκλήθηκε από φωτιά που άναψαν αυτοί.

Βεβαίως και οι λαθρομετανάστες δεν πρόκειται να απελαθούν ποτέ, παρά μόνο εάν βαρεθούν στην Ελλάδα, στην περίπτωση αυτή εντάσσονται στο πρόγραμμα της εθελούσιας επιστροφής και αποφασίσουν να επιστρέψουν στην Πατρίδα τους παίρνοντας μάλιστα και σαν βραβείο το ποσόν των 2.000 ευρώ! Αυτές είναι οι περίφημες “απελάσεις” του Μητσοτάκη και του Μηταράκη…

Exit mobile version