Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τούρκος ο νέος αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους (ΙSIS)

Τούρκος ο νέος αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους (ΙSIS)

Οι σχέσεις κυρίως της Τουρκίας, αλλά και των ΗΠΑ με την ισλαμική τρομοκρατία είναι γνωστές. Αλήθεια, γιατί ποτέ οι αδίστακτοι τρομοκράτες του ισλαμικού κράτους δεν κτύπησαν έναν ισραηλινό στόχο;… Όσο για τις σχέσεις τους με την Τουρκία, γίνονται πλέον ακόμη πιο στενές.

Ο διάδοχος του Baghdadi στην κεφαλή της Daech είναι τουρκμενικής καταγωγής αν και διατείνεται πως είναι Άραβας απόγονος του ”προφήτη” Μωάμεθ! Μετά τον θάνατο του Abou Bakr al-Baghdadi τον Οκτώβριο του 2019 ανακοινώθηκε πως ο διάδοχός του ήταν ο Abou Ibrahim al-Hashimi al-Quraishi, απόγονος του Μωάμεθ! Αυτή η μυθοπλασία είναι απαραίτητη για την συντήρηση της φλόγας της επανίδρυσης του χαλιφάτου, στο οποίο μόνο ένας Άραβας και μάλιστα από γενεαλογικό δένδρο του Μωάμεθ προερχόμενος μπορεί να επανιδρύσει.

Άλλη είναι η αλήθεια, όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα της Le monde. O νέος αρχηγός του “ισλαμικού κράτους” στην πραγματικότητα είναι ο Amir Mohammed Saïd al-Salbi al-Mawla, επονομαζόμενος και Abou Omar al-Turkmani, ήτοι Abou Omar «ο Τουρκμένος».

Exit mobile version