Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Press Publica: “Πιθανότητα για «come back» στη βουλή της Χρυσής Αυγής”

Press Publica: “Πιθανότητα για «come back» στη βουλή της Χρυσής Αυγής”

Η ιστοσελίδα “Press Publica” έχει συντάκτες της δημοσιογράφους της παλαιάς “Ελευθεροτυπίας”, της Εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”, της ΕΡΤ κλπ. Σε πρόσφατο άρθρο τους επισημαίνουν το ενδεχόμενο για νέα κρίση του πολιτικού συστήματος και δυναμική επιστροφή στην πολιτική ζωή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Το άρθρο είχε τίτλο  “Κορωνοϊός: «Για ασφάλεια κυκλωθήκαμε με τείχη και γίνανε τα τείχη φυλακή μας» – Από Νεοκλής Τσούνης”. Από το άρθρο αυτό και τα παρακάτω:

“Λένε ότι η ιστορία διδάσκει τα πάντα, ακόμα και το μέλλον. Σήμερα ζούμε στην εποχή του κορονοιού, αλλά η ιστορία που θα μας δείξει το μέλλον ξεκίνησε την άνοιξη του 2010.Τότε που εμφανίστηκε ο ιός «LEHMAN BROTHERS».

Μόλυνε τραπεζικά συστήματα και εθνικές οικονομίες… Ελήφθησαν μέτρα κ.λπ. κ.λπ… Στα επόμενα χρόνια γεννήθηκε το κίνημα της πλατείας και μπήκε στη βουλή η Χρυσή Αυγή…”

“Η ιστορία του 2010 έληξε δυστυχώς μετά από 9 χρόνια. Η νέα ιστορία που ζούμε σκορπά ανάλογους φόβους, έχει τις ίδιες παρενέργειες στον κόσμο και εκτιμώ ότι είναι πιθανό να έχει ανάλογη διάρκεια. Εκτός κι αν οι κυβερνώντες προβληματιστούν με την πιθανότητα νέων κινημάτων πλατείας & το εν δυνάμει «come back» στη βουλή της Χρυσής Αυγής. Ίσως ακόμη και να προβληματιστούν από την σημερινή πολιτική απαξίωση των τότε κυβερνητικών κομμάτων.”

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αναφορά τους ότι η κρίση του 2010 τέλειωσε μετά από 9 χρόνια. Φαίνεται πως για αυτούς το τέλος της κρίσεως ήταν ο βρώμικος πόλεμος ενός ολόκληρου συστήματος, πόλεμος που συνεχίζεται, που κατόρθωσε τελικά να αφήσει εκτός Βουλής την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και συνεχίζεται ο πόλεμος αυτός όχι μόνον βέβαια από την αριστερά, αλλά και από πολλούς πρώην εθνικιστές…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Exit mobile version