Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Αφραγκιές» στο τουρκικό προξενείο και γκρίνια από τους ψευδοιμάμηδες

«Αφραγκιές» στο τουρκικό προξενείο και γκρίνια από τους ψευδοιμάμηδες

Τα σοβαρά προβλήματα στην τουρκική οικονομία αρχίζουν να γίνονται ορατά και στους τουρκόφρονες της Θράκης μας! Έτσι όπως διαβάσαμε στον «Μαχητή της Θράκης», άρχισε η γκρίνια από τους ψευδοιμάμηδες  που πρόσκεινται στον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης, ο οποίος τους έχει απλήρωτους για 6 μήνες.

Με την παρακάτω είδηση, αποκαλύπτεται πλήρως η σχέση εξάρτησης των ψευδομουφτήδων με το τουρκικό κράτος, αλλά αυτά ο κόσμος τα έχει τούμπανο και οι κυβερνήσεις των ραγιάδων, κρυφό καμάρι.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει το δημοσίευμα του «Μαχητή»:

«ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως αληθινό. Στη συνέχεια της «επιστολής» που είχε αποκαλύψει πριν λίγες μέρες ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος από την εκπομπή  του, (ψευτο)ιμάμης της Ορεινής περιοχής που πρόσκειται στον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης, μας πήρε να μας καταγγείλει τα παρακάτω απίστευτα!

Σημειώνουμε ότι κάθε μήνα οι «ψευτο-ιμάμηδες» του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης εκτός από τα «τυχερά» που «μαζεύουν» στα τζαμιά, εισέπρατταν κάθε μήνα περίπου 500-600 ευρώ!!! Ωστόσο το τελευταίο 6μηνο λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχει η Τουρκία τα χρήματα αυτά καθυστέρησαν πολύ (6 μήνες…), ενώ ήδη ενημερώθηκαν από τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ. Μετέ ότι θα υπάρξουν περικοπές αλλά και θα μειωθεί ο αριθμός τους…!»

Exit mobile version