Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενοχλήθηκαν οι μπολσεβίκοι από το άρθρο του N. Γ. Μιχαλολιάκου για το κόμμα της 4ης Αυγούστου

Ενοχλήθηκαν οι μπολσεβίκοι από το άρθρο του N. Γ. Μιχαλολιάκου για το κόμμα της 4ης Αυγούστου

BLOKO: Ομολογία Μιχαλολιάκου: πάντοτε και τώρα, ναζιστές μέχρι το μεδούλι

Ένα άρθρο των αναρχοκομμουνιστών της Κόντρα (exegersi.gr) αναδημοσίευσε ο γνωστός Καραϊβάζ από την ιστοσελίδα του Bloko, από το οποίο είναι εμφανής ο εκνευρισμός γιατί ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής παραμένει… σταθερός στις Ιδέες του και δεν αποκηρύσσει το παρελθόν του, όπως κάνουν τόσα και τόσα λαμόγια της «εθνικοφροσύνης» για να κερδίσουν μια θεσούλα στο σύστημα!

Το άρθρο με τίτλο «Ομολογία Μιχαλολιάκου: πάντοτε και τώρα, ναζιστές μέχρι το μεδούλι», φυσικά βρίθει… ναζιστολογίας με αναφορές στον «Φίρερ» και στον εθνικοσοσιαλισμό, όμως μαρτυρά με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος δεν διαθέτει δηλώσεις μετανοίας για κανέναν και αυτό είναι που τον καθιστά επικίνδυνο για το σύστημα. Διαβάστε ένα απόσπασμα:

«Την επέτειο της 4ης Αυγούστου διάλεξε ο φίρερ της Χρυσής Αυγής Ν. Mιχαλολιάκος, για να επαναβεβαιώσει την πίστη του στην αποκρουστική-εγκληματική ιδεολογία του εθνικοσοσιαλισμού. Το έκανε γράφοντας ύμνο προς το «Κόμμα 4ης Αυγούστου» και τον ιδρυτή του Κ. Πλεύρη. 

Το πόνημα του «Αρχηγού» δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ναζιστικής συμμορίας και φέρει τον εύγλωττο τίτλο: «Κόμμα 4ης Αυγούστου – Το “Κρυφό Σχολειό” του Εθνικισμού στην Ελλάδα του Μεταπολέμου».

Ο Μιχαλολιάκος δηλώνει εισαγωγικά ότι επιλέγει να μη θυμηθεί την 4η Αυγούστου και τον Μεταξά, αλλά «την 4η Αυγούστου μιας αλησμόνητης εφηβείας γεμάτης αγώνες, Ιδανικά και διώξεις». Όπως γράφει, με έντονα γράμματα, για να δώσει την απαραίτητη έμφαση, «μια παλιά ασπρόμαυρη φωτογραφία θυμίζει μια υπέροχη προσπάθεια κάπου στις αρχές της δεκαετίας του ’60 όταν κάποιοι ξεχωριστοί νέοι, όντας εκλεκτοί, οργισμένοι από την συνεχιζόμενη παρακμή και την σαπίλα ενός ολόκληρου Εθνους, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε έναν πολιτικό σχηματισμό με την ονομασία κόμμα 4ης Αυγούστου και σύμβολο τον Μαίανδρο».

Μάλιστα… «Ναζιστικός» και ο δικέφαλος αετός και όσο για το σύμβολο του κόμματος της 4ης Αυγούστου, ναι πρόκειται για μια παραλλαγή του γνωστού Μαιάνδρου που χρησιμοποιεί σε άλλη του εκδοχή εδώ και δεκαετίες η Χρυσή Αυγή!

Exit mobile version