Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμφύλιος: Η επόμενη πράξη της τραγωδίας στον Λίβανο

Εμφύλιος: Η επόμενη πράξη της τραγωδίας στον Λίβανο

Αυτοί που προκάλεσαν την καταστροφή στο λιμάνι της Βηρυτού είναι οι ίδιοι που δημιούργησαν και την κατάρρευση της οικονομίας του Λιβάνου και σκοπός τους τώρα είναι ένας ακόμη εμφύλιος και η πλήρης αποδυνάμωση της Χεζμπολάχ, που είναι ένα ισχυρό στήριγμα του Ιράν και της Συρίας στην περιοχή. Σχετικά τώρα με την “έκρηξη” στο λιμάνι της Βηρυτού προκύπτουν νεώτερα στοιχεία:

“Το λιμάνι της Βηρυτού χτυπήθηκε πράγματι από ένα μη συμβατικό όπλο χαμηλής ισχύος και οριακής ραδιενέργειας. Η διάψευση θα διαρκέσει ημέρες. Μετά από πολλές εικασίες και υποθέσεις, Συριακή στρατιωτική πηγή επιβεβαίωσε πληροφορίες, τις οποίες διαθέτουν σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις: Η αρχή της πυρκαγιάς ακολουθήθηκε από μια πρώτη έκρηξη και στην συνέχεια μια δεύτερη πολύ πιο ισχυρή σε τέτοιο βαθμό που το κύμα του υπερηχητικού σοκ ήγειρε ένα είδος μανιταριού παρόμοιο με αυτό ενός τακτικού πυρηνικού όπλου χαμηλής ισχύος και αυτό δεν μπορεί να είναι το αποτέλεσμα ενός ατυχήματος αλλά μιας εχθρικής πολεμικής ενέργειας.

Το λιμάνι τη Βηρυτού γνώρισε την εκδήλωση μιας φωτιάς ολοσχερώς ανεξήγητης πολύ κοντά σε μια αποθήκη με μια μεγάλη ποσότητα νιτρικού αμμωνίου, που είχε κατασχεθεί από τις λιβανέζικες αρχές εδώ και χρόνια. Aυτήν την φωτιά εκμεταλλεύθηκαν οι Ισραηλινοί ή σύμμαχοί τους για να στείλουν έναν πρώτο πύραυλο Κρουζ. Την ημέρα των εκρήξεων υπήρχαν 22 ισραηλινά μαχητικά πάνω από το Λίβανο και ένας ακαθόριστος αριθμός drones αναγνωριστικών και επίθεσης. Το δεύτερο χτύπημα ήταν το πιο δυνατό.. Αυτό προκλήθηκε από μια μη συμβατική φόρτιση/γόμωση χαμηλής ισχύος (από 0,5 έως 1,4 kilotonnes) και με οριακή ραδιενέργεια.”

dimpenews.com  

Exit mobile version