Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολιτικό άσυλο για τον Τζαβέντ Ασλάμ θέλει η αριστερά γιατί ήταν μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Πολιτικό άσυλο για τον Τζαβέντ Ασλάμ θέλει η αριστερά γιατί ήταν μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Ανάμεσα σε αυτούς που στρατολογήθηκαν από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και βεβαίως την αριστερά σαν μάρτυρες κατηγορίας ήταν και ο Τζαβέντ Ασλάμ.

Ο Ασλάμ πρωτοστατούσε μαζί με αλλοδαπούς και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ του Κωνσταντίνου σε όλες τις συγκεντρώσεις κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που έγιναν κυρίως επί ΣΥΡΙΖΑ. Και έχουμε την βρώμικη προπαγάνδα της ΝΔ, να εξακολουθεί να μιλάει για δήθεν συνεργασία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα θέλουν να του δώσουν και πολιτικό άσυλο.

Η κινητοποίηση στήριξης του Τζαβέντ Ασλάμ περιλαμβάνει βουλευτές, ευρωβουλευτές και στελέχη κομμάτων από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΚΙΝ.ΑΛΛ., το ΜέΡΑ25, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, προσωπικότητες από τον χώρο των γραμμάτων και των τεχνών, εκπροσώπους του εργατικού κινήματος και των συνδικάτων, μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, μέλη του αντιρατσιστικού και του αντιφασιστικού κινήματος.

Δήλωση στήριξης στη συνέντευξη τύπου έκανε και η Τασία Χριστοδουλοπούλου, που είπε ότι είναι ένας άνθρωπος που οργανώνει τους Πακιστανούς μετανάστες. Ο δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Θανάσης Καμπαγιάννης θύμισε στην ίδια συνέντευξη ότι ο κ. Ασλάμ ήταν μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής και παλεύει μέσα από το μαζικό κίνημα ενάντια στις ναζιστικές επιθέσεις.

Ο γνωστός Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ θύμισε τον καθοριστικό ρόλο του Τζαβέντ Ασλάμ στο αντιφασιστικό κίνημα, αναφερόμενος στις μάχες στον Αγ.Παντελεήμονα.

Exit mobile version