Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά την παραβίαση της Κυπριακής ΑΟΖ οι τούρκοι παραβιάζουν και την ελληνική υφαλοκρηπίδα!

Μετά την παραβίαση της Κυπριακής ΑΟΖ οι τούρκοι παραβιάζουν και την ελληνική υφαλοκρηπίδα!

Όπως ήταν σχεδόν βέβαιο, μετά την παραβίαση της Κυπριακής ΑΟΖ, οι Τούρκοι παραβιάζουν εδώ και κάποια ώρα και την ελληνική υφαλοκρηπίδα. 100 μίλια νοτίως του Καστελόριζου, βρίσκεται την στιγμή αυτή το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Oruc Reis, συνοδευόμενο από τουρκικά υποβρύχια και πλοία του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού!

Οι τούρκοι ευρίσκονται στο ανατολικό άκρο της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και τα ελλαδικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεκινήσει τις έρευνες.

Όπως όλα δείχνουν πηγαίνουμε για κλιμάκωση της κρίσης στην περιοχή και εκείνο που μένει να δούμε είναι εάν θα υπάρξει ΣΘΕΝΑΡΗ απάντηση σε αυτή την πρόκληση από τις Ένοπλες Δυνάμεις μας ή εάν όλα γίνονται για να οδηγηθούμε σε διπλωματικές “διαπραγματεύσεις” με την Τουρκία για την Εθνική μας Κυριαρχία!

Οι τούρκοι θα προχωρούν όσο βρίσκουν… χώρο και ελεύθερο χώρο δυστυχώς τους δίνουν διαχρονικά οι ελλαδικές κυβερνήσεις, όπως φάνηκε και με την υπογραφή της συμφωνίας για την ΑΟΖ με την Αίγυπτο.

Εκτός της πολιτικής ηγεσίας όμως υπάρχει και η στρατιωτική ηγεσία που τις ώρες αυτές θα πρέπει να εκτελέσει το Καθήκον της και να υπερασπιστεί την Εθνική Κυριαρχία και την Τιμή της Ελλάδος.

Exit mobile version