Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“ΕΣΤΙΑ”: Συγκυβέρνηση Μητσοτάκη-Σημίτη

“ΕΣΤΙΑ”: Συγκυβέρνηση Μητσοτάκη-Σημίτη

Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη πράγματι θυμίζει απόλυτα την πολιτική Σημίτη και δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι του Σημίτη βρίσκονται σε όλα τα πόστα σήμερα που κυβερνά η Νέα Δημοκρατία.

Στο Μέγαρο Μαξίμου στον επικοινωνιακό τομέα κυριαρχούν ο πρώην κνίτης και μετά στο περιβάλλον ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βλαστάρης, που μάλιστα γράφει και τους λόγους του πρωθυπουργού. Στην ίδια ομάδα και ο Τσιόδρας, που από το ΠΑΣΟΚ πέρασε στο “ΠΟΤΑΜΙ” και μετά στον Μητσοτάκη.

Δεν είναι όμως μόνον αυτοί, αφού απόλυτα κυρίαρχος του παιχνιδιού είναι το πρώην ηγετικό στέλεχος της ΚΝΕ, Θεοδωρικάκος, που σήμερα είναι Υπουργός Εσωτερικών και είχε και αυτός την ίδια διαδρομή… και δεν τελειώνει εδώ ο κατάλογος των κεντροαριστερών, οι οποίοι σήμερα είναι Υπουργοί στην κυβέρνηση της ΝΔ και ήταν στελέχη ακόμη και υπουργοί επί ημερών Σημίτη.

Γνωστό το παρελθόν του Γεραπετρίτη, της Μενδώνη, του Πιερακάκη, του Χρυσοχοΐδη και του Λιβάνη… Και ύστερα οι “πατριώτες” έλεγαν πως πρέπει να ψηφίσουν όλοι το 2019 ΝΔ για να φύγει η αριστερά!

Και για να βγει αυτοδύναμη η κυβέρνηση και να μην αναγκαστεί και κάνει συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ τελικά η συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ έγινε και μάλιστα με το πιο σκληρό ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη.

Exit mobile version