Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κερδάμε πατριώτες, το λέει ο Καιρίδης σας: «Δεν υπήρξε καμία παραβίαση»

Κερδάμε πατριώτες, το λέει ο Καιρίδης σας: «Δεν υπήρξε καμία παραβίαση»

Στην χθεσινή γραμμή των κυβερνητικών διαρροών και ο γαλάζιος εθνομηδενιστής Καιρίδης – Δεν υπάρχει παραβίαση της εθνικής μας κυριαρχίας γιατί το Oruc Reis δεν έχει ποντίσει τον βυθό μας.

Διαβάστε την δήλωση του βουλευτή της ΝΔ για να μην έχετε ψευδαισθήσεις στο κατά που οδεύει η νέα ελληνοτουρκική κρίση: «Το Oruc Reis κινείται σε διεθνή ύδατα. Η υφαλοκρηπίδα είναι ο βυθός. Το ύδωρ πάνω από το βυθό είναι διεθνές και ο καθένας μπορεί να κινείται χωρίς άδεια κανενός. Αυτό λέει το διεθνές δίκαιο. Εάν ποντίσει καλώδια και κάνει έρευνες, τότε και μόνο τότε, έχουμε παραβίαση της υφαλοκρηπίδας. Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα δεν έχουν καλώδια».

Το ζήτημα θεωρείται λήξαν πατριώτες. Όλα δείχνουν ότι οι τουρκαλάδες πήραν πολύ σοβαρά την απειλή πως θα τους… κάψουμε και απλά ξοδεύουν καύσιμα στην Μεσόγειο. Που θα σταματήσει το Oruc Reis και οι τουρκικές φρεγάτες; Κανείς δεν ξέρει!

Υ.Γ. Για τον εν λόγω “αστέρα” της εθνικοφροσύνης θυμίζουμε – 20 Φεβρουαρίου 2020: «Η Τουρκία ως παράκτιο κράτος στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο, έχει δικαιώματα. Οχι αυτά που πιστεύει, αλλά έχει δικαιώματα».

Exit mobile version