Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δήλωση Ν.Γ. Μιχαλολιάκου για την παραβίαση της Εθνικής μας κυριαρχίας από την Τουρκία

Δήλωση Ν.Γ. Μιχαλολιάκου για την παραβίαση της Εθνικής μας κυριαρχίας από την Τουρκία

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταγγέλλει την ηττοπαθή στάση της κυβερνήσεως Μητσοτάκη και τις προκλητικές δηλώσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία έχουν το θράσος να ισχυρίζονται ότι δεν παραβίασε το Oruc Reis την εθνική μας κυριαρχία. Συνένοχα απόλυτα με την Νέα Δημοκρατία τα κόμματα του “δημοκρατικού” τόξου, αλλά και οι φερόμενοι ως “πατριώτες” και “εθνικόφρονες”, που παρίσταναν και συνεχίζουν με θράσος να παριστάνουν τους “τουρκοφάγους”.

Δυστυχώς, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για μια ακόμη φορά δικαιώθηκε, οι “Πρέσπες” του Αιγαίου αποτελούν γεγονός. Η παραβίαση της Εθνικής μας κυριαρχίας από το τουρκικό σκάφος με την συνοδεία σχεδόν ολόκληρου του στόλου της Τουρκίας, έμεινε χωρίς απάντηση. Δεν τόλμησε καν η κυβέρνηση Μητσοτάκη να διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις και να αποσύρει τον πρεσβευτή της από την Άγκυρα, δεν προσέφυγε στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Η ενέργεια της Τουρκίας αποτελεί μια ξεκάθαρη επιθετική ενέργεια κατά της Ελλάδος, η οποία δεν έλαβε απάντηση και αναμένεται συνέχεια όσο αυτή η εξουσία – και αναφέρομαι στο σύνολο του πολιτικού κατεστημένου – θα κρατά στα χέρια της τις τύχες του Έθνους, όντας ανάξια της Ιστορίας και των περιστάσεων.

Ξαναζούμε ημέρες του 1996 με τα Ίμια και τον Σημίτη, ξαναζούμε ημέρες εθνικής ντροπής!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Exit mobile version