Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμία καταγγελία εναντίον του Μητσοτάκη από Βελόπουλο

Καμία καταγγελία εναντίον του Μητσοτάκη από Βελόπουλο

Η μεγάλη αποκάλυψη του “υπέρ-πατριώτη” Βελόπουλου, που έχει ψηφίσει μνημόνιο και εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, ήλθε με την ανακοίνωση Τύπου της Ελληνικής Λύσης της Τρίτης 11 Αυγούστου 2020.

Την ίδια ώρα που τα τουρκικά πλοία ευρίσκονται μέσα στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα, ο Κυριάκος Βελόπουλος, το καλύτερο δεκανίκι του Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, εκδίδει ανακοίνωση στην οποία λέει ότι το Oruc Reis μπορεί να είναι… αντιπερισπασμός (!) κι ότι πρέπει να προσέξουμε να μη κάνουν απόβαση οι Τούρκοι στα νησιά του Αιγαίου.

Καμία καταγγελία για τον ραγιαδισμό της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, καμία καταγγελία για την παραβίαση της εθνικής μας κυριαρχίας. 

Ιδού λοιπόν ο λόγος για τον οποίο με όλες της τις δυνάμεις η Νέα Δημοκρατία βοήθησε στις εκλογές που πέρασαν τον Βελόπουλο και πολέμησε με κάθε μέσον την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Προκλητικό το μήνυμα στο διαδίκτυο του ίδιου του Βελόπουλου το μεσημέρι της Τρίτης στο οποίο παραθέτει δήλωση του αμερικανού πρέσβη σύμφωνα με το οποίο οι ΗΠΑ θα υποστηρίξουν την Ελλάδα σε έναν… διάλογο Ελλάδος-Τουρκίας. Μας πάνε για έναν διάλογο που θα οδηγήσει σε μία ειρήνη ταπεινωτική και κοντά στην Νέα Δημοκρατία όλα τα κόμματα του “δημοκρατικού” τόξου.

Exit mobile version