Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για “αντεπίθεση” μιλάνε τα παπαγαλάκια της Νέας Δημοκρατίας

Για “αντεπίθεση” μιλάνε τα παπαγαλάκια της Νέας Δημοκρατίας

H Ελλάδα με την κίνηση της Τουρκίας των τελευταίων ημερών υπέστη μία μεγάλη εθνική ήττα και όποιοι έχουν φιλότιμο και συνείδηση εθνική αισθάνονται ντροπή.

Δεν αισθάνονται βεβαίως ντροπή τα παπαγαλάκια της ΝΔ, τα οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ μιλάνε για “αντεπίθεση” και γράφουν, όπως έγραψε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στο διαδίκτυο, ότι ΗΠΑ, ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ είναι στο πλευρό της Ελλάδος!

Που το είδαν αλήθεια αυτό;

Είδαν κανέναν να αντιδρά απέναντι στην παραβίαση της εθνικής μας κυριαρχίας από την Τουρκία; Λόγια και μόνο λόγια και αυτά διφορούμενα και συναντήσεις, οι οποίες προγραμματίστηκαν και στις οποίες για μια ακόμη φορά θα υπάρχει μια γενικόλογη και αμφίσημη δήθεν καταγγελία της Τουρκίας.

Μεταξύ των άλλων ελέχθη και το εξής αστείο: ότι θα μπορούσαμε και θα έπρεπε να κάνουμε… νηοψία στο Oruc Reis και να το ρυμουλκήσουμε στον Πειραιά, αφού έχουμε αρκετά ρυμουλκά στον Πειραιά!

Ξεχνούν ότι γύρω από το Oruc Reis υπήρχαν 17 πολεμικά πλοία των Τούρκων, στα οποία τι θα έλεγαν; Συγγνώμη μας επιτρέπετε να ρυμουλκήσουμε το Oruc Reis;

Επί της ουσίας, η Ελλάδα ακολουθεί απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις  μία όχι απλά αμυντική, αλλά παθητική στάση και αυτό οδηγεί σε γεωπολιτική δορυφοριοποίηση της χώρας μας, η οποία καθίσταται με γεγονότα τετελεσμένα επαρχία της Τουρκίας!

Για τον λόγο αυτό και ο αγώνας που πρέπει να δοθεί είναι αγώνας πρωτίστως εθνικός και μετά πολιτικός.

Exit mobile version