Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και… “θριαμβολογίες” από την ΝΔ, ενώ ζούμε ημέρες εθνικής ταπείνωσης

Και… “θριαμβολογίες” από την ΝΔ, ενώ ζούμε ημέρες εθνικής ταπείνωσης

“Δεν περιμέναμε εμείς οι Εθνικιστές τίποτε περισσότερο από αυτό το πολιτικό κατεστημένο, τίποτε περισσότερο από μία άτακτη υποχώρηση, όπως στα Ίμια το 1996, όταν μας είπαν ότι την Σημαία την πήρε ο αέρας.”

Η κυβερνητική προπαγάνδα συνεχίζεται ακάθεκτη και φτάσαμε στο σημείο να δηλώνει την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020, ο υπουργός επικρατείας και δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη Γ. Γεραπετρίτης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ότι η Τουρκία βρίσκεται σήμερα σε … αδύναμη (!) διπλωματική θέση και να θριαμβολογεί ότι η Ελλάδα σπάνια είχε την δυνατότητα να μπορεί να επικοινωνεί με αμεσότητα με όλους τους ισχυρούς περιφερειακούς και οικουμενικούς παίχτες.

Και πως απέκτησε αυτή την δυνατότητα αλήθεια; Επειδή η Τουρκία παραβίασε την εθνική μας κυριαρχία! Και θριαμβολογεί γι’ αυτό ο υπουργός του Μητσοτάκη… Εάν καταλάβαμε καλά την συλλογιστική του, εάν μας βομβάρδιζε η Τουρκία τότε θα ήταν ακόμη πιο πρόθυμοι να συνομιλούν μαζί μας οι “μεγάλοι”!

Στην ίδια όμως συνέντευξη ομολογεί το προφανές, την εθνική ντροπή, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “το γεγονός ότι δεσμεύτηκε μέρος της ελληνικής υφαλοκρηπίδας για να χρησιμοποιηθεί για τις έρευνες αυτές της Τουρκίας δεν παύει να αποτελεί μία σοβαρότατη επιθετική πράξη”!

“Σοβαρότατη επιθετική πράξη”, λοιπόν… και πως απάντησε η Ελλάδα σε αυτήν την “σοβαρότατη επιθετική πράξη”; Με απόλυτη παθητικότητα για να πούνε ένα μεγάλο εύγε στην εξουσία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την “ψυχραιμία” του η Ουάσιγκτον και η Άγκελα Μέρκελ.

Συγχαρητήρια από την Ουάσιγκτον λοιπόν και την Άνγκελα Μέρκελ και συλλυπητήρια από την Ελληνική Ιστορία! 

Όσο για τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη δήλωσε στο διάγγελμά του, (τι το ήθελε αλήθεια αυτό το διάγγελμα;) ότι η Ελλάδα δεν εκβιάζεται… Και όλα αυτά που συμβαίνουν το Oruc Reis τι είναι; Δεν είναι εκβιασμός; Και μάλλον είναι κάτι περισσότερο από εκβιασμός, είναι πράξεις που δημιουργούν τετελεσμένα!

Δεν περιμέναμε εμείς οι Εθνικιστές τίποτε περισσότερο από αυτό το πολιτικό κατεστημένο, τίποτε περισσότερο από μία άτακτη υποχώρηση, όπως στα Ίμια το 1996, όταν μας είπαν ότι την Σημαία την πήρε ο αέρας. Τώρα λίγο δύσκολο να επικαλεστούν τον ίδιο λόγο γιατί μαζί με το Oruc Reis ήταν και 17 πολεμικά πλοία του τουρκικού στόλου!

Το χειρότερο απ’ όλα ένας λαός με σκυμμένο το κεφάλι, που αποδέχεται παθητικά την σκληρή μοίρα του και βιώνει μία ακόμα εθνική ντροπή και αυτό βεβαίως ισχύει για όσους διαθέτουν φιλότιμο, “τοις νουν έχουσι”, γιατί όπως είχε πει ο Μεγάλος Σωκράτης, «Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ’ ανθρώποις τοις νουν έχουσι.»

Αφορά λοιπόν η εθνική ντροπή μόνον “τους νουν έχοντας”, μόνο αυτούς που έχουν Ελληνική Ψυχή και δεν σέρνονται κατά περίσταση πίσω από το ταπεινό τους συμφέρον για να στηρίξουν τον οποιοδήποτε τους πει μεγάλα λόγια και τους τάξει μπαξίσι, ρουσφέτι, μίζα, ρεμούλα και όχι Πατρίδα.

Exit mobile version