Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο στρατάρχης Μπογδάνος, ο πολέμαρχος Μητσοτάκης και το “έπος της Μεσογείου”

Ο στρατάρχης Μπογδάνος, ο πολέμαρχος Μητσοτάκης και το “έπος της Μεσογείου”

Ήταν Μάρτιος όταν η κυβέρνηση ΝΔ έπαιζε το επικοινωνιακό χαρτί με το “έπος του Έβρου”, λίγες ημέρες από όταν ξυλοφόρτωνε τους νησιώτες που αντιδρούσαν στην μετατροπή των νησιών τους σε απέραντα hotspot.

Ημέρες… δόξας για τους πάσης φύσεως “εθνικόφρονες” που ξεσπάθωσαν και μιλούσαν για πατριωτική κυβέρνηση, για σφραγισμένα σύνορα και άλλα πολλά.

Πολλά φαιδρά εγράφησαν εκείνο το διάστημα και μέρες (εθνικής ντροπής) που είναι θυμηθήκαμε ένα άρθρο του… σκληρού δεξιού βουλευτή (και ποιητή) Μπογδάνου στον “Ελεύθερο Τύπο” που περιέγραφε τον Μητσοτάκη, περίπου ως εθνάρχη αλλά και… war time leader, δηλαδή “ηγέτη σε περίοδο πολέμου” ή αλλιώς… ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ!

Διαβάστε το επίμαχο απόσπασμα και κλάψτε – από τα γέλια ή από θλίψη – με τους war time leaders της Νέας Δημοκρατίας:

“Κάποιοι ψήφισαν Κυριάκο ως διαχειριστή και τώρα αντικρίζουν έναν war-time leader. Κι όλοι τον βλέπουν να εκπληρώνει υπό απροσδόκητες συνθήκες κι από νωρίς μία του ακόμα υπόσχεση, ίσως την πιο βασική: Υπό την ηγεσία του ενώνει τους Έλληνες.”

Κόβει το μάτι του Μπογδάνου όμως ε; Τίποτα δεν του ξεφεύγει! Τελικά όπως όλα δείχνουν ο war time leader του Έβρου έγινε… διαχειριστής στο “έπος της Μεσογείου”…

Ο Μπογδάνος το τερμάτισε: “Πολέμαρχος” ο Μητσοτάκης!

Exit mobile version