Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και νέος … Θεμιστοκλής ο Μητσοτάκης!

Και νέος … Θεμιστοκλής ο Μητσοτάκης!

Για όσους δεν το ξέρουν, εκτός από “Mωυσής”, που τον αναγόρευσαν οι φιλοκυβερνητικές γραφίδες, που έσωσε τον λαό από την … καταστροφή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι και ο Nέος Θεμιστοκλής, ο οποίος με μία νέα ναυμαχία της Σαλαμίνος έσωσε την Ελλάδα από τον τουρκικό στόλο!

Πότε έγινε η ναυμαχία αυτή; Δεν γνωρίζουμε… Το γνωρίζουν όμως οι γλείφτες της ΝΔ, ακόμη και αυτοί που εμφανίζονται ως επικριτές της πολιτικής Μητσοτάκη! Γιατί πρέπει να υπάρχουν και αυτοί, γιατί εάν δεν υπάρχουν τότε μπορεί οι αγέλες των ψηφοφόρων να πάνε κάπου αλλού, που είναι επικίνδυνα για το σύστημα και για το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο… 

Έγινε “ναυμαχία”, μας λένε και ηττήθηκε ο τουρκικός στόλος και όμως σήμερα 15 Αυγούστου, της Παναγίας, το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Oruc Reis με τα πλοία Ataman και Cengiz Han, συνοδευόμενο από 10 πολεμικά πλοία του τουρκικού στόλου, συνεχίζουν να παραμένουν στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα και μάλιστα ευρίσκονται ακριβώς στο κέντρο της περιοχής, στην οποία είχε ανακοινώσει η Άγκυρα με NAVTEX ότι θα πραγματοποιήσει έρευνες. Το τουρκικό πλοίο συνεχίζει να έχει απλωμένα καλώδια ηχοβολισμού.

Ποια ναυμαχία έγινε λοιπόν, αφού οι Τούρκοι συνεχίζουν να παραβιάζουν την εθνική μας κυριαρχία και να παραμένουν για έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα;

Επιπλέον, όπως έχει γίνει γνωστό, η Ελλάδα έχει συμφωνήσει με τις ευλογίες και στην πραγματικότητα την πίεση, ΗΠΑ και Γερμανίας, για απ’ ευθείας συνομιλίες με την Τουρκία από… μηδενική βάση!

Exit mobile version