Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αύγουστος 2015: Όταν η Χρυσή Αυγή είπε ΟΧΙ στο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο η ΝΔ είπε ΝΑΙ!

Αύγουστος 2015: Όταν η Χρυσή Αυγή είπε ΟΧΙ στο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο η ΝΔ είπε ΝΑΙ!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΒΟΥΛΗ: “Η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει το νέο μνημόνιο της Αριστεράς”

Η βρώμικη προπαγάνδα τελικά έπιασε τόπο και πολλοί παγιδεύτηκαν στα ψέματα της Νέας Δημοκρατίας. Όμως, τα γεγονότα δεν αλλάζουν και το παρελθόν μαρτυρεί τα πάντα.

Και ήταν Αύγουστος του 2015, παραμονή Παναγίας, όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταψήφισε το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο στήριξε η Νέα Δημοκρατία και που δεν θα περνούσε χωρίς την βοήθειά της, γιατί ως γνωστόν, 32 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (ομάδα Λαφαζάνη και άλλοι το καταψήφισαν).

Αυτή είναι και η μεγαλύτερη απάντηση στα ψέματα της ΝΔ περί συνεργασίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τον ΣΥΡΙΖΑ και για του λόγου το αληθές ένα απόσπασμα από την ομιλία του Συναγωνιστή Μιχαλολιάκου εκείνη την ιστορική ημέρα, όταν οι Έλληνες Εθνικιστές είπαν όχι στην ξενοκρατία του διεθνούς καπιταλισμού:

“Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Προ ημερών είδα σε ένα τηλεπαράθυρο έναν εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας να λέει ότι η Χρυσή Αυγή έχει υπόγεια συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, εσείς ψηφίζετε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ το μνημόνιο. Τα ίδια και από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ, ότι εμείς συνεργαζόμαστε με τη Νέα Δημοκρατία. Μην αγωνιάτε. Δεν είμαστε με κανέναν από τους δύο. Είμαστε Έλληνες εθνικιστές. Είμαστε εναντίον και των καπιταλιστών και των μαρξιστών. Το σύνθημά μας είναι «ούτε Μαρξ ούτε Ροκφέλερ». 

(Χειροκροτήματα από  την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)

“Είπε προηγουμένως ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μπαλαούρας, ότι μας απειλούσαν οι Ευρωπαίοι με άτακτη χρεοκοπία. Γιατί να μην απειλούμε εμείς τους Ευρωπαίους με άτακτη χρεοκοπία;

Έχουν διαβάσει τι είπε ο ίδιος ο Τουσκ στο «ECONOMIST»; Θα το επαναλάβω. Είπε ότι θα καταστρεφόταν η Ευρώπη. Διάβασαν την έκθεση των πέντε σοφών οικονομολόγων της γερμανικής καγκελαρίας, οι οποίοι λένε ότι πρέπει να βρούμε τρόπο, ούτως ώστε να μην κινδυνεύει το ευρώ από την περίπτωση της χρεοκοπίας μιας χώρας; … 

Τα μέτρα του νέου μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ είναι σκληρά και αυστηρά. Δεν καλύπτεται με κανέναν τρόπο ούτε η Νέα Δημοκρατία ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε το Ποτάμι, που θα υπερψηφίσουν τη συμφωνία αυτή …

Πληρώνουμε το κομματικό κράτος. Πληρώνουμε το δημόσιο τομέα-τέρας, ο οποίος δημόσιος τομέας δεν έχει καμμία σχέση με τον κρατικό μηχανισμό που έχουν οι χώρες της Ευρώπης. Εδώ, όποτε προκηρύσσονται εκλογές, από βαθμό τμηματάρχου και πάνω, κατεβάζουν τα μολύβια, περιμένουν τη διάδοχη κατάσταση για να δουν τι θα κάνουν. 

Δεν έχετε κανένα δικαίωμα, κύριοι, οι οποίοι θα υπερψηφίσετε αυτή τη συμφωνία, αυτό το νέο μνημόνιο, να θυσιάσετε το μέλλον του ελληνικού έθνους, να θυσιάσετε την αγροτιά για το κομματικό κράτος, για το τέρας το οποίο έχετε δημιουργήσει. 

Η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει το νέο μνημόνιο της Αριστεράς, καταγγέλλοντας την υποκρισία αυτών που θα το υπερψηφίσουν και λέει: «Ναι, στην επιστροφή στη εθνική παραγωγή με κάθε τίμημα.»

Exit mobile version