Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στις 23 Αυγούστου αρχίζει ο “διάλογος” για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου!

Στις 23 Αυγούστου αρχίζει ο “διάλογος” για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου!

Τελειώνουν τα ψέματα κι έρχεται η ώρα της προδοσίας!

Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), ο Ερντογάν Πασάς είχε ενημερώσει πριν από την έναρξη της τηλεδιάσκεψης των ευρωπαίων ΥΠΕΞ, πως έχει δεχτεί πρόταση από την φράου Μέρκελ, για την έναρξη διαλόγου με την Ελλάδα, μετά την ολοκλήρωση των προκλήσεων του Oruc Reis, στις 23 Αυγούστου.

Παράλληλα, η Deutsche Welle αναφέρει ότι «επειδή η Γερμανία θεωρεί την Τουρκία σημαντικό στρατηγικό εταίρο της Δύσης, μεσολαβεί ανάμεσα στην Αθήνα και την Άγκυρα. Άμεσοι βασικοί στόχοι της γερμανικής διαμεσολάβησης είναι να σταματήσουν οι όποιες ενέργειες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ένταση Ανατολική Μεσόγειο και η έναρξη συνομιλιών».

Σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο «διάλογος» που θα οδηγήσει στην συνεκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου στο Αιγαίο, «καζάν-καζάν», θα γίνει κατ’ αρχάς ανάμεσα στην Ελένη Σουρανή από την ελληνική πλευρά (η Σουρανή είναι ειδική σύμβουλος του δικτάτορα Μητσοτάκη, που συμμετείχε και στην μυστική τριμερή συνάντηση του Βερολίνου…) και τον Ιμπραήμ Καλίν από την τουρκική, από τις 23 έως τις 28 Αυγούστου και μόλις θα τακτοποιηθούν όσα έχουν ήδη προσυμφωνηθεί, θα…

Διαβάστε την συνέχεια στο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ 

Exit mobile version