Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Oruc Reis και γιατί έπρεπε να μείνει η Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής

Το Oruc Reis και γιατί έπρεπε να μείνει η Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής

Δεν κουνιέται φύλλο στην Ελλάδα από τους “πατριώτες” και “εθνικόφρονες”, βετεράνους “Μακεδονομάχους” και “τουρκοφάγους”. Ιδού λοιπόν για ποιο λόγο έπρεπε οπωσδήποτε να μείνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός Βουλής και θυμίζουμε, για να καταλάβουν επιτέλους κάποιοι αγνοί Έλληνες, που έχουν παγιδευτεί στην δολερή προπαγάνδα του Συστήματος τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019: 

“Κυριάκος Μητσοτάκης:  «Η ψήφος της 7ης Ιουλίου αποτελεί απάντηση κατά του λαϊκισμού και των ακραίων μορφών. Είναι κατάκτηση η απουσία του φασιστικού μορφώματος από τη Βουλή». – «Ας χειροκροτήσουμε όλοι μαζί το γεγονός ότι το αποκρουστικό ναζιστικό μόρφωμα εξοβελίστηκε οριστικά από το ναό της δημοκρατίας. Γιατί δεν άνηκε ποτέ».

Αλέξης Τσίπρας: «Η νέα Βουλή είναι η πρώτη Βουλή επίσης χωρίς την προσβλητική για τη δημοκρατία παρουσία των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, που επίσης αποτελεί μια νίκη, νίκη του αντιφασιστικού κινήματος και της δημοκρατίας».

Όσοι θέλουν, λοιπόν, να πολεμήσουν το Σύστημα, ένα δρόμο έχουν, τον δρόμο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και αυτό φαίνεται και τις τελευταίες ημέρες, που οι μόνοι που κάνουν αντιπολίτευση με όσα μέσα διαθέτουν στην κυβέρνηση της ΝΔ, είμαστε εμείς οι Χρυσαυγίτες!

Exit mobile version