Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρήστος Γιανναράς: “Τα εγκλήματα των επαγγελματιών της εξουσίας”

Χρήστος Γιανναράς: “Τα εγκλήματα των επαγγελματιών της εξουσίας”

«Ἑλλὰς-φῶς τὸ 1821. Ἑλλὰς-κόπρος τὸ 1897. Κάτω ἡ Ἑλλὰς τῶν ψήφων, τῶν μισθῶν, τῶν χαρτοπαικτῶν, τῶν βουλευτῶν, ἡ Ἑλλὰς ἡ καταχρεωκοπημένη. Ἢ Ἑλλὰς ἀξία τοῦ ὀνόματός της ἢ τέφρα!»

Περικλής Γιαννόπουλος 

 

Στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” διαβάσαμε τα παρακάτω σε άρθρο του καθηγητού κ. Χρήστου Γιανναρά με τίτλο: “«Επανάσταση» – «εθνεγερσία» αδιανόητες”.

“Τα σε βάρος πολιτών εγκλήματα επαγγελματιών της εξουσίας είναι επίσης θεσμοθετημένο να κρίνονται μόνο από τον συντεχνιακό τους θεσμό, το κοινοβούλιο – όχι από την τακτική Δικαιοσύνη … Οι υπεύθυνοι για την εθνική υποτέλεια που παγιώθηκε με τη «νύχτα των Υμίων» (31.1.1996), οι αυτουργοί της εξωφρενικής βακχείας των Ολυμπιακών Αγώνων (2004), η πανικόβλητη χρεοκοπία του 2010, με τη γελοιώδη διακήρυξή της από μια βάρκα στο Καστελλόριζο, η αδιάντροπη ατίμωση της ετυμηγορίας του λαού (δημοψηφίσματος στις 5.7.2015) είναι προκλητικά και αυθαδέστατα εγκλήματα, πολιτικά, κοινωνικά, πολιτισμικά, με τους αυτουργούς αυτοαμνηστευμένους «δίχως αιδώ ή λύπην»…”

“ … Οι «προοδευτικές» δυνάμεις (με δεξιά ή αριστερή ετικέτα) έχουν πια αποκόψει τον Ελληνα από την ιστορική και γλωσσική του συνέχεια, πραγματοποίησαν τον στόχο, τον εξαρχής τεθειμένο από την Ε.Ε.: Να γίνουμε οι Ελληνες τα γκαρσόνια της Ευρώπης, με «βιομηχανία» μας τον Τουρισμό!

Οι λέξεις «επανάσταση», «εθνεγερσία» αδιανόητες.”

Συμπέρασμα: Η μόνη λύση για τον Ελληνισμό το… αδιανόητο! 

Exit mobile version