Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σεπτέμβριος 2019: Ένα προφητικό πρωτοσέλιδο της Χρυσής Αυγής

Σεπτέμβριος 2019: Ένα προφητικό πρωτοσέλιδο της Χρυσής Αυγής

«Μετά την Μακεδονία έρχεται το μοίρασμα του Αιγαίου και η «συνεκμετάλλευση» με την Τουρκία. Να γιατί ήθελαν μια βουλή χωρίς την Χρυσή Αυγή…»

Σας παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα από το προφητικό κύριο άρθρο της εφημερίδας Χρυσή Αυγή (αρ. φύλλου 1150, 4 Σεπτεμβρίου 2019) – Τα είχαμε προβλέψει ΟΛΑ!

«Σε άρθρο του στα ΝΕΑ του σαββατοκύριακου, ο Σημίτης των Ιμίων αναφέρεται στις επικείμενες ΕΘΝΙΚΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, προετοιμάζοντας την κοινή γνώμη για μια νέα συμφωνία τύπου «Πρεσπών» που θα υπογράψει ο Μητσοτάκης αλλά θα πρέπει και να έχει την συναίνεση ολόκληρου του πολιτικού συστήματος. Θυμίζουμε ότι λίγες ημέρες πριν (στις 10 Αυγούστου) στην ίδια εφημερίδα, υπήρχε άρθρο του «μακεδονομάχου» Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο “Να μετατρέψουμε την Τουρκία από ανταγωνιστή σε συνέταιρο”!

O Μητσοτάκης οδεύει προς τις δικές του Πρέσπες. Όσοι νομίζουν ότι είναι «τυχαίες» οι συνεχόμενες παρεμβάσεις «λαγών» του Μητσοτάκη για τα ελληνοτουρκικά θα βρεθούν σύντομα  ενώπιον δυσάρεστων εκπλήξεων… Σήμερα ο Ερντογάν διεκδικεί το μισό Αιγαίο σε χάρτες, αύριο όμως θα το διεκδικήσει με την απειλή βίας – Καμία απάντηση στην Τουρκία από το κράτος των ραγιάδων που σέρνουν την χώρα προς μια νέα εθνική ταπείνωση!

Φέρνουν «συνδιαχείριση» του Αιγαίου με την Τουρκία και προσπαθούν από τώρα να μειώσουν το πολιτικό κόστος (που θα είναι τεράστιο…) μέσα σε κλίμα «εθνικής συνεννόησης».

Exit mobile version