Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για όγδοη ημέρα το Oruc Reis στην ελληνική υφαλοκρηπίδα – 12 μίλια στο Αιγαίο ΤΩΡΑ!

Για όγδοη ημέρα το Oruc Reis στην ελληνική υφαλοκρηπίδα - 12 μίλια στο Αιγαίο ΤΩΡΑ!

Το τουρκικό ερευνητικό πλοίο μπαινοβγαίνει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα όποτε θέλει και όπως έγινε γνωστό, η Τουρκία στέλνει και τρίτο γεωτρύπανο στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σφυρίζει αδιάφορα και σηκώνει ψηλά στα ελεγχόμενα από αυτήν ΜΜΕ το θέμα του κορωνοϊού με σκοπό προφανή τον αποπροσανατολισμό ενός ολόκληρου Λαού, που ζει μέσα στον τρόμο και τον φόβο.

Όλα τα μέσα μη ενημερώσεως του Συστήματος, αφιερώνουν ελάχιστα λεπτά στο θέμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων και όλα δείχνουν ότι θα φτάσουμε στις 23 Αυγούστου σε έναν διάλογο με την Τουρκία από μηδενική βάση, που σημαίνει ότι ανάμεσα σε όλα τα άλλα θα δεσμευτεί επίσημα η κυβέρνηση των Αθηνών ότι δεν θα επεκτείνει ποτέ τα χωριά ύδατα της Πατρίδας μας στα 12 μίλια!

Στο πλευρό της κυβερνητικής προπαγάνδας και οι άθλιοι πεμπτοφαλαγγίτες του ψευτοπατριωτισμού,που μιλάνε και γράφουν για ανύπαρκτες νίκες και ναυμαχίες, ότι δήθεν κόψαμε τα καλώδια του τουρκικού ερευνητικού σκάφους και άλλα φαιδρά με τα οποία στηρίζουν την προπαγάνδα του Μητσοτάκη.

Μόνη λύση για να μην αποδεχθούμε τα τετελεσμένα του Ερντογάν, η Ελλάδα να ανακηρύξει, όπως έχει δικαίωμα από το Διεθνές Δίκαιο 12 μίλια στο Αιγαίο. Η ενέργεια αυτή θα είναι μία κίνηση η οποία θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την Τουρκία και τους προστάτες της που θέλουν να θυσιάσουν τα εθνικά μας δίκαια για χάρη της Άγκυρας.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το είχε πει έγκαιρα όχι μόνο με πρόταση νόμου από το 2012 στην Βουλή, αλλά και με πρόσφατη δημοσίευσή της.

Exit mobile version